16

МОИСЕЙ

преди 8 години

Ние, евреите, имаме три празника в годината: Рош Хашана, Йом Кюпур и раздаването на Оскарите!Да ви е честито братя!

15

Край

преди 8 години

Черни мой братя - вижте държавите в които вие управлявате - ЮАР, Либерия, Хаити и вижте държавите в които управляват бели - Юар от преди Нелсън Мандела, Доминикана а сега откриите едната разлика. Едните стават за живене - другите не. Познайте кои. На позналите да им се даде Оскар за познаване.

14

орвофилм

преди 8 години

По скоро имаше задявка с бойкотиращите шоуто,но като цяло американската демокрация си е велика.

13

циника

преди 8 години

аз съм изумен, че от Днес.бг и от много други медии не са разбрали САРКАЗМА (не става дума дори за ирония , а за сарказъм) в изпълнението на Крис Рок. Последният се подигра на плача, който произтече от някои чернокожи актьори заради липсата на номинации. А от медииите са го разбрали буквалистки:))). охххх, не, не може да е истина:))). Иначе въвеждащото изпълнение на Крис беше блестящо!

12

Анонимен

преди 8 години

А всичко това беше "самоирония".... Но кой да знае тоз ингилезки.... ще кажете, че е по-труден от суахилито или китайския.... Една от най-добрите оскар-вечери ЕВЪР!

11

sostin

преди 8 години

Тия са като нашите роми, та даже и малко повечко се алчат. Та президента им е чернокож.... Това си е типично и за нашите ромчета дето все някой ги дискриминира . В момента в който ги накараш да свършат няква работа и хоп , това било дискриминация, а че ги храним и поим ,че им плащаме тока, водата , лечението и тн не е дискриминация. Повръща ми се вече от всякви подобни изцепки. В NBA няма дискриминация, в спринтовите дисциплини също , ми там сте добри кво да напрайме, да ревнеме че няма бял ли?

10

asd

преди 8 години

В дрийм тийм 1992 имаше бели:Bird, LarryChristian LaettnerStockton, JohnMullin, Chris

9

Анонимен

преди 8 години

Това се знаеше предварително. Да не си помисли някой, че Крис Рок сам е решил какво да каже. Нали си има сценаристи, които пишат репликите на водещите.

8

anatar

преди 8 години

Днес.бе вие сте много *** парчета.. Цялата идея беше шоу, която да представи глупостта на това, някой да си мисли, че наистина има расова изолация.Никой не се е опитвал да "хапе белите". Напротив - той цяла вечер - "хапа черните" с иронията си.. заради идеята им изобщо да саботират наградите.Човек трябва да е внимателен какво чете..защото много често то е твърде далеч от истината.Но уж медиите са, за да са помощник на обществото в неговото осведомяване. В днес.бг днес се случи нещо различно.

7

.

преди 8 години

крис рок е е нает да прави маймунджулуци на сцената. Дори не му е необходимо да влиза в роля- държи се съвсем естествено. Белите се посмяха, получиха си оскарите и си отидоха.Кой каза, че на тазгодишните награди не е имало чернокожи? След церемонията по награждаването, залата беше пълна с чернокожи- почистваха, подреждаха, метяха...Пълна расова дискриминация: един бял не се видя.крис, колко чернокожи са застреляни, когато са отивали на кино? А колко чернокожи са убити от други чернокожи?

6

Язека

преди 8 години

В баскетболния дрийм *** на САЩ пък има също расова дискриминация, само че там всички са черни...Не чух никой бял да се оплаква от това.

5

Анонимен

преди 8 години

Айде бе, на расова основа била. А дали не е, щото чернокожите не си дават много зор. Те на Ленонардо-то едвам оскар дадоха, че какво остава на постоянно преиграващите цветнокожи.

4

Гневен българин

преди 8 години

Нагъл и грозен носър!

3

Анонимен

преди 8 години

тоя въг.лен какво иска да направи поне един филм

2

Анонимен

преди 8 години

Комик ли? Цял ***!

1

Версаче

преди 8 години

Ами първо - никой *** не игра в номинираните филми, второ - как хубаво му стои белия смокинг!