6

От 7

преди 8 години

Да сте видели автомобилен пилот ,които да се ядосва на останалите участници от пътя, няма и да видите.И това не защото последния не вижда глупостта на другите шофьори , а защото има психологическа подготовка . А позволи ли си подобна емоция , губи време в реалните състезания.

5

boby

преди 8 години

И кое му е новото, я си пишем текстчета докато си драйвим от години...

4

Анонимен

преди 8 години

Проучването не е ново с изключение на GSM- ***.Отдавна е известно ,че при лошо настроение се повишава риска при положително настроение се оптимизират движенията.Затова психологическата подготовка при пилотите е доста сериозна.А че при гняв неадекватността в преценката е подобна на тази при употребата на малки количества алкохол(като не си мъртво пиян).

3

Реалист

преди 8 години

Никой от вас първите трима не е прав. За съжаление в такава заблуда са повечето хора в България.Личните качества, комплекси и "стандарти"на всеки не се различават съществено от същите тези качества, комплекси и "стандарти"на шофьорите в Германия, Франция, Швейцария, ....Въпрос с понижена трудност: Как става така, че едни и същи шофьори, примерно немци, като шофират в Германия, стриктно спазват правилата, а като шофират в България стават едни от най-опасните шофьори на пътя? Същото и с българи

2

Анонимен

преди 8 години

Най-големият проблем са ниските стандарти за шофьорите в БГ. Много лесно се става шофьор и затова качествените хора не шофират. Пътищата са поле за изява на останалите ***, които се опитват да се самоунищожат без почивка. Шофер = ***.

1

ХАХА

преди 8 години

Най-големия проблем е СЕЛСКИЯТ манталитет. Шопска салата и ракия. Както и НИКАКВАТА толерантност. Разбира се къв е тоа да те изпреварва тебе великия ПИЛОТ на ГОЛФ 2 Кабрио