12

ЕТЪР

преди 8 години

Чакаме Ви във Велико Търново !!!

11

Анонимен

преди 8 години

Еми така е,защо не легнахте на Леевски? Сега Пеевски и Бойко нямаше да ва закачат.Сега разбрахте ли защо футбола ни е на това дередже

10

Анонимен

преди 8 години

Ами до някъде е вярно. Всички служители в държавните институции са били предупредени, че ще бъдат уволнени ако ги видят да протестират или видят техни близки на протеста. Мой приятел ми се обади, че жена му го е предупредила. А за един малък град като Разград ако си загубиш работата, не е никак добре. Тотална политическа агресия извършва сегашния кмет.

9

креМвиршони БООНи

преди 8 години

Мобилизирайте ги! Раздавайте креМвиршеее

8

ДИВ ФЕН

преди 8 години

А кремвирши раздаваха ли?

7

Анонимен

преди 8 години

Еми да се хващат за ръчички и да си построят стадион за тяхна сметка. Феновете, като толкова искат, да си бръкнат в джобчетата и да дават "на ползу роду", в случая на Домус Ага. Не може държавата да е заложник на гелосани "бизнесмени" и футбалерини. Всеки иска общото, ама без пари.

6

Анонимен

преди 8 години

Gospoda ne e problema v tezi 0.5 % tova e nichtojen procent , problema e che ste se vleze v schetovodstvoto na GOSPODINA........?

5

Анонимен

преди 8 години

Що да е вял бе, колко град е Разград?! Вие чувате ли се въобще? И в работен ден при това. Гаси тенденциозната статия. Що не написахте, поради какво се наложи общинския натиск, след толкова време? Кой и ББ ли натиснаха кмета и съветниците? Гаси наглостта. Аз ако съм на Домусчиев, ще закрия атбора( в най-крайния случай), или си купувам терен и си строя стадион и да го духат. Аре и само ЦСКА. Лефски и феновете им, най-голямото зло за България, още повече, когато са и политици!

4

Анонимен

преди 8 години

Как няма да е вял протеста когато се създават отбори там където няма фенска маса.Ако футбола е за феновете то тогава каква е ползата от Славия?Със тези футболисти на Славия ако бяха в Добруджа стадиона щеше да е пълен всеки мач,Ако бяха в Бургас ,стадиона щеше да е пълен,ако бяха в Търново или Русе пак пълни стадиони щеше да има.За каква висша лига става дума,та нали ФУТБОЛА ТРЯБВА ДА ТЪРСИ ФЕНОВЕ А НЕ ФЕНОВЕТЕ ФУТБОЛА,така го разбирам аз бизнеса и футбола

3

майорски

преди 8 години

А общината ще поеме ли 0.5% от загубите ...в случай че има такива ?...Тези от разград са луди ....Лудогорец така или иначе вече носи индиректни приходи в града ....персонал хора ...хотели ....публика от други градове .....продажби .....СРАМНО Е !кой знаеше Разград преди да се появи Лудогорец ...Разград беше просто дълбока провинция .... кград от нивото на Враца и Монтана !срамно е

2

Анонимен

преди 8 години

KONZESIONNATA TAKSA TRIABVA DA BADE MINIMUM 50%.NA KOITO NE MU HARESVA DA SI OTIVA.PARITE OT PECALBATA NA STADIONA OTIVAT ZA INTEGRAZIA NA TURSKOTO I ROMSKO MALZINSTVO.

1

Момо

преди 8 години

Че колко приходи имат тия?0,5% от 4 000 000 са 20 000лв. Това е нищо на фона на общото.