30

Честито! Най-после!

преди 8 години

Най-после да си отдъхнем, защото Лео наистина е талантлив и заслужава Оскар. Всеки негов образ е различен. Той не играе себе си, както някои актьори, а играта му е разнообразна. Честито! А и речта му при получаване на статуетката беше смислена и актуална. Браво, че покрай красавиците, не е загубил гражданските си позиции.

29

Анонимен

преди 8 години

адС*ки...кво съм написал .малеееее:))))

28

Маквикар

преди 8 години

Филмът е готин...гледах преди повече от месец и ми хареса много...Лео и Том Харди се справят невероятно...всъщност Том Харди се справи блестящи в "Лудия Макс" заедно с най-готината актриса ,австралийката Чарлийз Терон но на Лео този Оскар просто вече му се полагаше защото наистина е адцки талантливо к;о..***"ле !

27

анонимен

преди 8 години

Със Оскар или без Лео си е Аса на Холивуд. А това, че е яростен защитник на околната среда го прави още по истинска звезда .

26

Анонимен

преди 8 години

Филмът е голяма боза - едва го догледах, но тук става въпрос за играта на актьора, а не за филма. Бих казал, че не блести особено, но по принцип си заслужава Оскар, макар и не за тази роля, както стана сега.

25

Анонимен

преди 8 години

Заслужава го,страхотна игра,страхотен филм,страхотна режисура,браво и на Иняриту.На Дикаприо това няма да му е последния Оскар,още много ще има,заслужава си момчето,неверотно талантлив и красив мъж.

24

Гризлилюбников

преди 8 години

Оскар заслужаваше гризлито."Територията" е класи над тая тъпня.Тия дето пишат статии, дали са гледали "филма":"Героят на Ди Каприо е изоставен от спътниците си да умре сред пустошта, след като е нападнат от гризли"-не е баш така.Тия сурови условия и топене в ледени реки, как не разклатиха героя, с почти изтекла кръв.Героя почти не продумва-ами срам го е да каже нещо.Тоя природозащитник,защо е трапер-"ловец на животински кожи" и то в земите на индианци?Междузвездна безидейност в Холивуд...

23

тези неща ги знаем

преди 8 години

Ако не беше стартирал от леглото на Шарън Стоун ..... ехее!! Най-много да трие чашите в некой бар!!

22

Анонимен

преди 8 години

Оскарите като всяко пропагандно средство ще затъпеят ,оскотеят и накрая трябва да ги закрият .

21

дедо гоше

преди 8 години

До Анонимен 19Много добра роля направи и в Гетсби, въпреки че по мое мнение беше малко засенчен там от Джоел Едгартън

20

Анонимен

преди 8 години

Лично за мен най-заслужилият Оскар през последните десетина години е за "Последният крал на Шотландия". Жесток, не съм гледал филм с такъв кеф.

19

с

преди 8 години

Я ми кажете един консервативен филм от 1995 насам който да е печелил Оскар ? Щом идиотската пропаганда Аватар спечели сума Оскари -някъде там Оскарите приключиха за мене.

18

Анонимен

преди 8 години

Еврейски Холивуд, еврейски Оскари! Някой да е очаквал Морган Фрийман да спечели? Не, няма такива наивници, нали! :) Е, можеше...но ако беше от етиопслите евреи....:)

17

ф 22

преди 8 години

Навсякъде в света награди печелят глупави хора,истинските творци ги държат изолирани ,съвсем тенденциозно от 1945 насам с особен интензитет.Вижте каква анти човешка кампания водят срещу Тръмп по целия свят!

16

Анонимен

преди 8 години

Филмът е изключително глупав и наивен. Поредното доказателство че оскарите са едни евтини тенекии които се раздават просто ей така.

15

да

преди 8 години

Рамбо първа кръв защо няма Оскар. Щото е консервативен.Оскари печелят само неокомунистически простотии.

14

Анонимен

преди 8 години

Не мога да се съглася за най-добрите филми на Ди Каприо. За мен игра изключително в "Хвани ме ако можеш", "Авиаторът" и най-вече в един филм, който не стана много популярен в България - гледайте го задължително - "Дж. Едгар", биографичен филм за шефа на ФБР. Там превъплъщението му е просто уникално.

13

дедо гоше

преди 8 години

'Завръщането' е направен за Лео да се пребори най-накрая за тези пусти Оскари :) без съмнение - без добра история, фокусът е само върху героите и характерите и как те са изиграни така че не му е било трудно със сигурност :)

12

Анонимен

преди 8 години

Много закъснял Оскар за него. Не мисля, че това му е най-силния филм, така че наградата е по - скоро замазване на положението от страна на "академията". Първо трябваше да вземе за Титаник, и оттам нататък почти всеки филм му е оскарски!

11

тТт

преди 8 години

Лично мое мнение е, че заслужаваше Оскар-а още за поддържаща роля в "За кого тъгува Гилбърт Грейп"... Изигра невероятно момчето с аутизъм!!! Друга голяма негова роля беше в "От Другата страна". За "Завръщането" нищо не мога да кажа, не съм го гледал все още!