20

киноман

преди 8 години

Ако не беше Тарантино и шумотевицата около последните му филми с известни звезди, Мориконе нямаше да получи статуетка дори и на тези години, което е срамота за комисията на Оскарите.

19

mad max

преди 8 години

за Визуални ефекти не Лудия Макс, а Екс Махина WTF... И Том Харди според мен е по- добър от този дето взе за подържаща мъжка...

18

Анонимен

преди 8 години

Не е честно, направо трябваше да му дадат за цялостно творчество!!!

17

Анонимен

преди 8 години

Изключително слаб сезон на "академията" тази година. Нищо вълнуващо, което да ти закове вниманието. Монотонни сюжети, безлични роли, слаби сценарии. Ако "Спотлайт" може да е филм на годината, просто нямам думи за останалите....абсолютни бози отвсякъде! Дори този с Лео, единствено заради него си струва гледането.

16

Анонимен

преди 8 години

Така ми проглушиха ушите дни наред с тези церемонии по Оскарите, че накрая се отказах да ги гледам. Иначе се радвам за Леонардо, досега все го игнорираха. От тук нататък може да вземе още няколко Оскара. За филма "Момичето от Дания" - просто нямам думи, че е възможно подобна продуция да ни се навира така в очите.

15

Анонимен

преди 8 години

Най - после си получи заслужената награда. Само дето в тоя филм практически само лежа и го носиха. Не можа да разгърне потенциала си и да го покаже отново.

14

1

преди 8 години

Еееее най-после му дадоха този измъчен Оскар!

13

соларисВН

преди 8 години

Това е един от най-великите актъори във киното,винаги си подбира ролите,винаги влиза в персонажите по НЕГОВ уникален начин и няма слаба роля,за мен всеки негов филм с него е за Оскар,като изключим 2-3 от младите му години,този човек винаги ме кара да искам ОЩЕ И ОШЕ от него и да гледам КИНО,голям е ЛЕО :)

12

Оскар Уайлд

преди 8 години

Пехливанските борби с Лео не съм ги гледал, но гледах прехваленият "Спотлайт" и мисля, че "Стая" е по-силен филм ... доста емоционален, но всичко в Оскарите е въпрос на политика и лобита.

11

Коректор

преди 8 години

до 11Ако не знаеш, сега е момента да научиш

10

до 11

преди 8 години

Ми.... правилно си е написано.Ако не знаеш как се членува думата "пустош" по-добре не прави *** забележки.

9

До 3 Пешо

преди 8 години

"Чакване е същото, като "изоставен да умре сред пустошта". Не знаех, че вече буквата " Щ " може да се пише и с Ш + Т . Ама те тия тук са гений и не смея да попитам, като тебе :-)

8

Анонимен

преди 8 години

Време беше да го отличат, то всеки филм с него е за Оскар!Но не е ревал като ***, че не е награждаван досега, нали ?!Това е белия - работи и не се оплаква.

7

Анонимен

преди 8 години

Според мен, Оскарите се дават не по най-честния начин. Не само аз, но и доста специалисти в бранша го намекват и казват. Изобщо нещата не са такива, каквито се представят и казват. Дикаприо, Мориконе и още куп хора заслужаващи наградата са подценявани години напред за сметка на други. Какви са предполагаемите причини да е така, всеки може да се сети...

6

Анонимен

преди 8 години

Разгеле! Не можех да спя, но вече се успокоих...

5

ЦК на либерастите

преди 8 години

Ако не мрънкаше за глобалното затопляне отдавна да е отнесъл Оскара!

4

зяпнал

преди 8 години

Любецки кърти! Три Оскара за три години си е направо вечен рекорд!

3

Ивсинамангистия

преди 8 години

Ае бат Лео да почерпи сига ;))). То му се изчака чакането

2

cat

преди 8 години

Е, време му беше.

1

Пешо

преди 8 години

Какво е "Чакване"???