48

Дора

преди 8 години

Е в крайна сметка всеки си намира МАЙСТОРА особено когато някой застане срещу ИЗРАЕЛ.Рано или късно този някой си човек си е получил заслуженото и тагава кой е виновен Израел. Дрън Дрън. Дрън. ГОСПОД си знае работата. И най-вече няма такава дрържава Палестина. Те са едно племе и нищо повече. Край.

47

Mark To

преди 8 години

до 58:++++++. До роднини и приятели на Омар Зайед:Абу Мазен предаде и самоуби Омар!

46

nina

преди 8 години

Моше,палестинците са убийци за вас,вие пък сте окупатори за тях.В интерес на истината сте един дол дренки,само дето вие имате пари и безрезервната подкрепа на Големия брат.Признавайте палестинската държава и да се приключва драмата..Ако това беше станало още 1948,нямаше да четем такива новини сега ;)

45

Моше

преди 8 години

До ninaКак е Нинче, подмокри ли вече 2-3кърпички за ууубиеецааа на израелски младежи Омар пред палестинското посолство?

44

Анонимен

преди 8 години

Какъв български суверенитет бълнува тоя ?Територията на посолтсвото е Палестинска следователно отговорна е тяхната държава

43

nina

преди 8 години

Колкото и да е негативно отношението към арабските мигранти в момента/които са малка част от основния поток мигранти/ ,това не оправдава окупацията и геноцида на палестинското население на държавата Израел от 1948 г до днешна дата.

42

nina

преди 8 години

#61Не точно така стои въпросът за Палестина-като географска зона тя се споменава 5 в преди Христа,населявана от юдейски,арабски,финикийски,асирийски и тнт племена.1922-1948 г Палестина е под английски колониален мандат.С резолюция 181 на ООН при изтичане на мандата е трябвало да се обособят арабска държава,израелска държава и зона със специален режим-Йерусалим.В момента на изтичане на мандата обаче е провъзгласена държавата Израел,започва гражданската война ,та до ден днешен.Това нямаше да се случи без подкрепата на САЩ.Колкото и да е негативно отношението към арабските мигранти,това не опр

41

до нина

преди 8 години

Ако се позовем на историческите факти, Всички турци трябва да се разкарат ои земите на днешна Турция и да освободят място на гърците и арменците. Това, че арабите се плодят като гризачи и са пренаселили дадени региони за кратко време, не означава, че са в правото си да владеят всички земи. А аз не разбирам как може българка да се омъжи за убиец, че и деца да му народи. Не какъв убиец, а фанатик, убил без причина невинен човек. Погнусега съм!

40

Анонимен

преди 8 години

Случаят не ви ли прилича на този с "убития" Тодор? Медиите се надпреварваха да канят брата на момчето и близките му, а се оказа, че не "мутри са го пребили с бокс", а младежът е изскочил с бокс да бие двама невъоръжени. В случая е този терорист, израелските служби нямат сметка да го убиват. Но на служителите на посолството едва ли им е било много кеф да търпят денонощно някакъв. Очертавало се е да прекара остатъка от живота си там. Така че помислете кой има мотив да го самоубие?

39

номер2

преди 8 години

Хайде де, много важно! Да можеше и нашите бандити да падат от покривите!

38

nina

преди 8 години

#57Харесва ти или не-това са историческите факти.Има много исторически източници по въпроса,не съм сигурна на български,но на английски със сигурност.Колкото до конспиративните теории-по образование съм арабист и изучавах нова арабска история във ФКНФ на СУ.Няма конспирации там ;)

37

nina

преди 8 години

#Драги Моше,Ами няма какво да се оплаквате от арабския тероризъм-и при тях целта оправдава средствата..А това,че ако човек е запознат с новата арабска история,означава,че симпатизира на Хамас-ще го оставя без коментар..Най-просто казано:Близкоизточният конфликт е сблъсък на два национализма-еврейският и арабският,като този конфликт беше изкуствено създаден и подкрепен от САЩ.За съжаление обаче,ще подпалите целият свят.

36

hana

преди 8 години

Има един филм - "Мюнхен", това е !

35

nina

преди 8 години

#51Драги Моше,любовта ти към християнската религия не променя факта,че израелците са окупатори в Палестина.Сори,ама това са историческите факти.Разбира се, много пари и помощ от Големия брат явно са достатъчни условия да се създаде държава и да се набута местното население в ивицата Газа...И да не забравяме-това води до един безкраен военен конфликт,който е добре дошъл за военната индустрия-пак на Големия брат ..

34

Анонимен

преди 8 години

Този да не се жалва много от българското правосъдие....Хамас разстрелва всички инакомислещи, като мръсни *** на улицата без правото на елементарна защита в родната му палестина.

33

Анонимен

преди 8 години

До Джон за какво да питат като е самоубийство бе Ваня питай джуджето дето ти е шев на *** как се процедира

32

Джон

преди 8 години

Главния проблем тук е, че изрелците не се съобразяват с държавността в България. Нали са го питали Бойко да го репатрира и им е казано само по официален път. След това вместо да се съобразят с това са изпратили ония убийци от К.и.д.о.н. Не се прави така, не може да пращаш у.б.и.й.ц.и в други държави за да си решаваш проблемите.

31

nina

преди 8 години

извинявам се за грешките в предишния си пост ,ама с транслитериране-толкова ;)

30

nina

преди 8 години

..В началото на 20 век в Ерусалим е имало не повече от 30-40 000 евреи,който са зивели там.След целенасоченото заселване на еврей от цял свят и изкупуването на земите на палестинските селяни,тези цифри се променят драстично и 1948 г е провъзгласена държавата Израел.Така започва Близкоизточният конфликт,който продължава да гори и не знам дали вуобще някога ще бъде потушен..По спомени от последнят ми изпит по съвременна арабска история-Палестинският проблем.;)

29

nina

преди 8 години

#37 В никакъв случай не мога да оправдая методите на борба на ООП,но те дефакто водият борба за независимост от 1948 година и ако човек седне да почете малко арабска история 1900-1980 например,ще може да си отговори на много въпроси.А относно създаването на еврейска държава,един от плановете на ционистката организация е бил тя да бъде основана в Латинска Америка-ако не се лъжа,Аржентина е била готова да даде земя,но,те решават да е Ерусалим.