13

ванина

преди 8 години

Е, дано поне да си вземат поука :)

12

Анонимен

преди 8 години

Аха , от съдийската *** отново са се *** на главите ни , доволно броейки поредните пачки.!!!За ковчези да ги дадат близките ви , *** корумпирани!!!!

11

ето на

преди 8 години

Много бързо се нахвърляте върху хората, знаете ли какво точно са извършили, въобще нещо извършили ли са?! Дали пък това не е политическа репресия и отчитане на мероприятия по отдстраняване на корупция?!. Много сте първосигнални и монипулативни. Въобще не се замисляте . как така нашата специализирана прокуратура действа така светкавично. Сега по поръчка са ги арестували, взели са им парите, обвинили са ги, орезелили са ги и от тук нататък ще търсят мишоци за да имат някакви доказателства за нещо

10

еделвайс

преди 8 години

Смях в залата! Съдебната! Съдебната?! - Да, съдебната.

9

Шаран БГ

преди 8 години

Какви хора сте ? Как българския независим съд ще осъди някого, като няма достатъчно данни за извършено престъпление? За това има следствие, прокуратура, адвокати и давностен срок по дадено обвинение. А у наше село хайдуци нема !! У комшиите може и да има, НО, У НАШЕ СЕЛО ХАЙДУЦИ НЕМА !!!

8

Анонимен

преди 8 години

Следва разболяване....

7

aaaaa

преди 8 години

хайде сега и във Варна и в София и в Бургас...и в Пловдив..

6

cacarov

преди 8 години

Нови 4 бона на свинята цацаров и ни лук ял ни лук мерисал!!

5

художника

преди 8 години

А бе к`ви са тия гаранции, домашен арест, условна писъда, висящо дело и тем подобни глупости?Виновен ли е - в затвора, невинен ли е - пускате човека. Те това е правосъдие!А това, че полиция, следствие и прокуратура не могат да си свършат работата, щот` са П-РОСТИ,това е друга тема. Заради тях буксуват делата и няма ефективни присъди.А айдуците пляскат с ръце... и се прегръщат :-(

4

Анонимен

преди 8 години

porednata absurdnost na nashata pravorazdavatelna sistema.ostavki ostavki tryabva

3

забрана за напускане

преди 8 години

тюх да му се невиди, сега ще трябва да се изръсят за каналджии.

2

Закривай

преди 8 години

Българския "съд" трябва да бъде закрит и заменен с международен.Нашето "правосъдие" от десетилетия не може да осъди нито един само задържане под стража за 24 часа, гаранции и условни присъди, сбирщината от "правораздаватели" само заплати бонуси и подкупи взима, а не върши работа и за 5 пари.

1

така е в БГ

преди 8 години

мутренска държава,за кокошка няма прошка