121

Българин

преди 8 години

ДОГАН И ДПС НА КЕБАБ ДАВАЙ МЕСТА ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЕБ

120

Turkish Power

преди 8 години

Mestan geliyor..DOST yeni Parti,miz!!! Hade bakalim...kolay gelsin! MESTAN IS BACK...!!

119

Анонимен

преди 8 години

ДАВАЙ МЕСТАН ГАЗИ УШАНКАТАА РУСКА ДОГАН

118

Анонимен

преди 8 години

Интересно, дали в Турция ще разрешат да се създаде българска партия?? Патриотична, натовска, радикална!

117

681

преди 8 години

В навечерието на НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК 3 МАРТ - навсички българи честит ДОСТ. И да проведете референдум с един въпрос: ЗА ОБРАЗ*АНЕТО - съгласни ...

116

ФЕС

преди 8 години

Четя и се чудя, как в ХХI век някои хора си мислят, че ще ги накарат да си сложат ***! Вие добре ли сте ?!? Други пишат за решенията на съдии, НО никой не пише, защо ЛЕВСКИ е предаден от ПОП (например), КОИ подписват смъртната присъда на ЛЕВСКИ и т.н.! А това, че използвате думата ислямисти е най- неуместното нещо; представете си, някой да ви нарече ХРИСТИЯНИСТ! Смешни приказки колкото искате, но това го правят хора, които не умеят и не могат да МИСЛЯТ!! Поздрави от ДОСТ!

115

Анонимен

преди 8 години

Прокуратурата има предостатъчно данни, за да се самосезира и разследва новата турска клика на Местан. ДАНС има предостатъчно оснвания да се лепне за тях и вместо да подслушва пожарникаря в ***, да наблъска *** на Местан и Ко. с микрофони. Справка - разследванията на турската преса, че Местан е финансиран от сина на Ердоган. Щом самите турци наричат партията на Местан "новата турска партия" и си казват за финансовите потоци от Турция, няма как да няма нещо в тази работа, нали?

114

Анонимен

преди 8 години

Държавата ДПС ДОСТ да решават какво правят с Геноцида през 1986 наречен Смяната на Имента , не ме интересува тая или оная партия

113

Анонимен

преди 8 години

Заради Доган беше свалено обвинението срещу Тодор Живков , пример е Румъния с Чаушеску как се прави

112

Анонимен

преди 8 години

Комунизма създаде Доган , както създаде и Проект Възродителен Процес

111

Анонимен

преди 8 години

Ако Местан вкара Дело Възродителен Процес в ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪД аз сам за Партия ДОСТ

110

кем

преди 8 години

Ай честито на малцинствата, още един кърлеж се залепи на *** им.

109

Desen sektor

преди 8 години

Работата е ясна-Доган е руски шпионин и агент на КГБ,което означва враг на България и трябва да му се конфискуват сараите и да се дадът на Местан-натовско момче ,е малко и протурско но Турция е съюзник на България и НАТО държава.Българските турци може да са и български патриоти,както щатските гърци например са си щатски патриоти.

108

до Shopp от Стефан

преди 8 години

Е Шопе-твоята работа е като"де го чукаш-де се пука"!Ми чети внимателно.Къде съм писал Ние?И какво общо имам с биячи и прочие измишльотини?!Вярвай ми тия ислямисти са пред очите ми и им ям "попарата"15години!От сърцето ми кръв капе а ти....Недей така ме отчайва бе Човек!Не останаха ли грамотни българи та да разбират какво им пишат и какво им говорят.БОЖЕ СПАСИ НИ!!!!!

107

Анонимен

преди 8 години

Патриотите в България могат да бъдат само българи!!!! Местан като е патриот да бяга в Турция!Той е турчин.

106

браво

преди 8 години

Принципа е ясен,разделяй и владей.От един ДС на друг ДС.Всичко е политика,а ние тук се ядем,а те пак всички на една маса.Сега и този ли ще оправя малцинствата,защото от другия нищо не са видели през тези 27 години.Никакво гласуване,няма смисъл,който мисли,че има,нека гласува.Омръзна ми след всяко гласуване все повече да се затяга примката около врата ми.

105

Бедняк

преди 8 години

Местан,партията ти е патриотична турско радикална или по кратко-ДААШ!Тия които ги гонят от Сирия сега.Та към Европата ли сте се запътили .Какво НАТО бре?Айде няма нужда от глупости и лъжи.Точно Вие сте против НАТО И ЦЯЛАТА НИ ХРИСТИЯНСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ!!ЛЪЖЕЦ!

104

Който с нож идва....

преди 8 години

До 128Като сте Мюсюлмани бъде си такива... Но Бъдете Толерантни с друговерците... Кой вие е забранил да изповядвате религията си? Недейте да провокирате процеси които ще ни донесат само беди и кървища!!! Ако желаете война ще я получите!!! Зад Българите е Русия!!!! От нож умира!!!

103

Анонимен

преди 8 години

До Поне един път...DOST e bulgarska partiya...registrirana e v Bulgarski sud! Vsichki se upoyavat na Islyama/KORANA/!...I detcata ni se gordeyat...musulmani sme i blagodarim na Vsevishniya!

102

Анонимен

преди 8 години

До Dino..Na Armenetc li se pravish..ili shte se pogurchish! DOST e registrirana v suda..Bulgarskiya sud!