18

Анонимен

преди 8 години

преди 0 секундиiSrAel. Ya zadavat niakoi hora, a. H.i.t.l.e.r. e samo instrumenta . Ako se pointeresuvate shte razberete

17

Анонимен

преди 8 години

iSrAel. Ya zadavat niakoi hora, a *** e samo instrumenta . Ako se pointeresuvate shte razberete

16

Анонимен

преди 8 години

"Corral the 50 wealthiest Jews and there will be no wars," Sayeth Henry FordMoje li da si go prevedete? ??ISTINATA

15

Sunny ray

преди 8 години

A най-голямата ИЗМАМА *** ислямските араби-тертостист, коит измамно се кру=ият ззад фалшивото име 'палестинци е' че са обявили своята престъпна терористична организация за Палестинска държава когато е терористична беззаконна група като Ислямска Държава,целяща само да окупира, унищожи,ограби и присвои земята на Израел, чието римско име е Палестина, Така че не само никоя правова държава не трябва да призна Палестинската терористична група за държава нито да има посолство в България и другаде.

14

Sunny ray

преди 8 години

Ако България беше правова държава никога нямаше да допусне недоказани лъжи и клевети на палестинци да се разпространяват срещу Израел, преди да има разследване от независима комисия, която трябва да е от България, не от Палестина,които са главни заподозрени за убийство,станало в посолството им, кое се опиват чрез лъжи в медиите да укрият с 'дръжте убиеца" когато те са убили палестинския убиец явно само за да припишат на Израел своите престъпни дела. А Израел е искал само законно екстрадиция.

13

Sunny ray

преди 8 години

ТОВА НЕ Е ПРАВИЛНО,НИТО ЗАКОННО,НИТО МОРАЛНО И ЯВНО НАГЛАСЕНО И НЕДОПУСТИМО ДА РАЗСЛЕДВАТ СЛУЧАЯ ПАЛЕСТИНЦИ, СВЪРЗАНИ И ПРИСТРАСТНИ,КОИТО ПРЕДИ РАЗСЛЕДВАНЕТО СА НАБЕДИЛИ ИЗРАЕЛ С ЛЪЖИ И КЛЕВЕТИ,ОБВИНЯВАЙКИ Г ЗА УБИЙСТВО КОЕТО Е ОЧЕВИДНО ЧЕ Е ИЗВЪРШЕНО ОТ ВЪТРЕШНИ ЗА ПОСОЛСТВОТО ХОРА-ПАЛЕСТИНЦИ.ИЗРАЕЛ КАЗА ЧЕ НЯМА НИЩО ОБЩО И Е ДЕЙСТВАЛ НАПЪЛНО ЗАКОННО КАТО ИСКА ПО СЪДЕБЕН РЕД ЕКСТРАДИЦИЯТА НА ОСЪДЕН УБИЕЦ НА ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР. НО БЪЛГАРИЯ ДЕЙСТВА ПРОТИВОЗАКОННО, УКРИВАЙКИ ПАЛЕСТИНСКИ УБИЕЦ

12

ЧичоТони

преди 8 години

До 767.По-късно от 1000 преди Христа и преди това там са били Ханаанците. Така с тази "логика" до никъде няма да стигнеме. Истината е, че след WW2 им е дадено правото да имат своя държава на земи, които са били обитавани от техните предци. Същото право е било дадено и на палестинците. Днес има държава Израел и няма държава Палестина. Има и хора, които стрелят и се взривяват за своята кауза (тя не е задължително да бъде наша или на Израелската държава).

11

ЧичоТони

преди 8 години

До Петров.Държавата Израел се създава на територия, на която от векове са живеели палестинци и там след втората световна война емигрират оцелелите евреи основно от централна и източна европа, с което се поставя началото на съществуването на Израел. Палестинците оспорват завземането на техните земи, а Израел използва това като мотив да се противопоставя на създаването и признаване правото те да имат държава (в противоречие на десетки резолюции на ООН). Историята трябва да се познава.

10

ЧичоТони

преди 8 години

До Петров.Палестина (или по-скоро палестинците) искат да се освободят от Израел. През 1948-1949г. с решение на великите сили и одобрение от ООН се взима решение за създаване на държавите Израел (на територията на Палестина) и Палестина. Е, от тогава Израел го има, но не и Палестина и това е в основата на всички размирици в Близкия изток. Няколкото поколения палестинци, израснали в лагери за бежанци нямат нашата ценностна система и са готови на самоубийствени атентати.

9

Анонимен

преди 8 години

Палетински?От Палети?

8

Анонимен

преди 8 години

Тия са от Палетина, ъм?

7

с повишено внимание!

преди 8 години

ЗАЩО се дава българско гражданство на палестинци, които израстват в ХВЪРЛЯНЕ на КАМЪНИ по "капиталистите"? Някога соцБългария ги приемаше всички араби по инструкция на Москва.Сега , АКО живеят е РБългария, трябва да нямат ОМРАЗА към "капитазма"- иначе- ето пътя към Русия, КИтай, Северна Корея.От посолствто ИМ са го хвърлили, може и да е бил упоен с дрога, местили са трупа му.Искали са да създадат ИНЦИДЕНТ, защото са разбрали, че ще бъде екстрадиран.А тогава нямаше да има ТЕЗИ ГНЕВНИ изказвани

6

до бъчварова

преди 8 години

Да ви докарам няколко кубика качествен морски пясък за да напълните джобовете и да ги зашиете на полицаите разследващи престъпленията ,скучаят ли незнам но ръцете им са все в джобовете

5

Анонимен

преди 8 години

Може би някой във форума очаква палестинец да си признае, че го е "бутнал" от високо?

4

еделвайс

преди 8 години

Версията за самоубийство да отпадне, защото не е. Мир на душата му - хората казват че бил добър човек.

3

коректор1

преди 8 години

ДНЕС Сбъркали сте в заглавието . логично е техни следовател а азследват защото посолството се счита територия на Палестина.

2

Луцифер

преди 8 години

Браво на МОСАД! УБИЙЦИ И ТЕРОРИСТИ ТРЯБВА ДА СА СИГУРНИ, ЧЕ Е ВЪПРОС НА ВРЕМЕ ДА СЕ СРЕЩНАТ с Аллах по бързият начин...

1

Анонимен

преди 8 години

Израелското посолство нямат коментар по случая. Е КАК ДА КОМЕНТИРАТ КАТО В УСТЕНЦАТА ИМ ИМА НЕЩО ТАКОВА КОЕТО Е МНОГО ЖИЛАВО И ТВЪРДО? ТО С ПЪЛНА УСТА МОЖЕ ЛИ ДА СЕ КОМЕНТИРА?