21

Анонимен

преди 8 години

Отврът!

20

diavolcheto

преди 8 години

До коментар 28Уважавам коментара Ви, но с едно нещо не мога да се съглася.Авторът на публикацията не просто изписва думи и повтаря нещо, което всички знаем. Той акцентира на пошлото, ненужното, смешното..., защото трябва. И го прави великолепно, със силата на перото си. Нека онези, които имат силата на властта, да направят необходимото, за да мирише на хубаво у дома и да се живее стойностно!

19

Анонимен

преди 8 години

Как може да се възторгват по такива грозни същества като тази на снимката, чудя се...

18

УРААААААААААААА

преди 8 години

ДА ЖИВЕЕ ЧАЛГАЖУРНАЛИСТИКАТА!

17

65

преди 8 години

Боже,боже,колко простотия в този свят!!А още повече в България.Колко думи колко нещо сте изписали за нещо което се казва проституция.Ние го знаем.Не го повтаряйте.

16

Анонимен

преди 8 години

какво ли е усещането света да те знае само поради факта че си обща ***,Николето?

15

koko

преди 8 години

zashto zanimavate horata s edno bezmozu4no , koeto ima krakata si samo za vdigane , niama edna polezno svurshena rabota prez jivota si , s dve dumi pulen parcal

14

Анонимен

преди 8 години

Ето това са новини , които са жизнено важни за българина . Просто нямам думи каква голяма журналистика развиваме у нас .

13

higiena nuleva

преди 8 години

Tova da ne go e pisala Albena Vuleva

12

peas....

преди 8 години

Малииии.....уникална новина!!!

11

Анонимен

преди 8 години

"Всички известни с известността си могат да й дишат прахта на тема PR."Неща от типа на "Вижте кой *** *** в пърдялника" може да се водят PR само в България... И таргет аудиторията е 10-15 годишни, предимно девствени(че да ги вълнува бурно темата). Ако не бяха ежедневните гаври по адрес на тая, нямаше и да съм я чувал. Жалка история.

10

до Жена

преди 8 години

Жееееееноооооо, дръж ме, че ше драйфааааам...

9

Анонимен

преди 8 години

Искаме името на котето-студентка! И нека цяла бълXapия да я разбере що за кyчka e!И най-вече да се уведомят роднините й...

8

gogo

преди 8 години

Повърнах още на заглавието..

7

Анонимен

преди 8 години

Николета ни показва как човек може да излезе от селото, но селото от него не. Най показателно е когато започне сама да се хвали и да се изтъква. Отвратителна *** без никакви качества и достойнство. Твар от която можеш само да се отвращаваш.

6

АТАКИСТ

преди 8 години

А така!Дайте в най-посещаваното време на този сайт на главна..кака ви Николета Лозанова! Все пак трябва да се затвърждава абсурда в който живеем. Респект!

5

Жена

преди 8 години

500 символа има, за да напиша коментар тук.Като пишете статии няма ли някакво ограничение, че.... ме заболя пръстчето да скролвам...

4

Пловдивчанин

преди 8 години

До 3Не ми обиждай родния град ако обичаш. Тази е родом от едно село доста далече от Пловдив.

3

Дама

преди 8 години

А какво друго да се пише за нея? Че е популярен фотомодел, дизайнер, примерна майка? Скандалите, които си измисля я правят интересна, но да си измисля афера с Роналдо, тук вече прекали.

2

Анонимен

преди 8 години

Стига с тази гнусна Николета, що за гордост е това да те спрягат като поредния креватен трофей на Кристиано Роналдо, т.е. ти си поредната ***. Човек с мозък в главата ще се чувства омазан от подобни приказки, но *** *** го имат за гордост. Не ни занимавайте с живота на такива прости жени от тях има в излишък. Тая т.ъпа пловдивчанка просто чупи ***. Това същество единствено може да служи за пример какви да не бъдат хората. Голям срам е за страната. Скъпо платена ***.итутка.