84

Брегор

преди 8 години

До ЖенаОчите са прозорец към душата!

83

Брегор

преди 8 години

До ЖенаДали ще си кажем нещо по интернет или очи в очи или с писма или с клипчета или с каквато и да е друга форма на общуване разлика по същество няма. Това са просто изразни средства за комуникация, дали един начин е има повече предимства от друг е доста спорно.

82

Жена

преди 8 години

И като се погледнеш отстрани осъзнаваш, че разваляш коментарите под темите, където хората са влезли, за да се забавляват и спамът е един мега досаден субпродукт на ума, който не е хубаво да съществува точно тук. Просто защото тук не му е мястото. Извинявам се.

81

Жена

преди 8 години

Книгата ще започна с предговор назован: Събуждането от Съня, в който всъщност никога не си заспивал.- Глава 1 - гола или облечена е по-добре да започнете да живеете във виртуалния слово...дръвник?- Глава 2 - очите са прозорец към душата. Бешило. Очите са прозорец към лъжата. Сегашило.- Глава 3 - Хъркане. Мъркане. REM фаза. Броене на овце. За събуждане.- Глава Безследна - Събуждането. Вече не дишаш, ако не си в нета. Забравяш собствения си глас. ...абе има хляб. Доста ще се познаят.

80

Жена

преди 8 години

84, именно. Всяка минута прекарана в тази страница е загубено време. По принцип всяко време, което прекарваш във виртуалния свят, ако това не е свързано с пари, е загубено. Това ме подсеща за страхотна идея как трябва да сътворя нещо в писмен вид от рода на това "Как да загубите времето си успешно, без дори да губите секунда време" - съвети за фалшив живот, фалшива любов, фалшива връзка, фалшиво пътуване, фалшиви срещи, фалшиви думи. Май трябва да драсна нещо такова.

79

Жена

преди 8 години

Когато някоя жена ти каже да не употребяваш дума към нея и ти обясни защо ти го е казала, защото може и да не ти обясни,та когато ти каже да не я употребяваш ти имаш избор: да помислиш дали да се съобразиш и да й спестиш негативните реакции,които думата предизвиква или пък да не се съобразиш и да продължиш да я употребяваш, щот така си свикнал и това е радост за теб или пък нарочно да я употребяваш, че да видиш каква е степента на гадност до която може да се достигне при експерименталната мишка.

78

Жена

преди 8 години

Знайо, да ти дам брутален пример.Тръгваш да наричаш някоя жена "кукличка" и тя ти казва да не го употребяваш, защото не го харесва. ти обаче си вярваш, че това е една много позитивна думичка, която изразява твоето искрено възхищение към въпросната и не намираш нищо нередно в това да я употребяваш. Почваш да я убеждаваш, че трябва да преглътне думата и да те приема такъв какъвто си. И след време се оказва, че "кукличка" я е наричал някой, който примерно я е изнасилил като дете.

77

Жена

преди 8 години

79, или ще схванеш какво ти пиша и ще спреш с *** -то или ще продължиш в същия дух. Искаш да ти напиша още буквички, които ми напомнят за него? Колко обиди да ти изброя? Колко ти трябват? Не ме занимавай с глупости.77, това за хората, дето не правили разлика ми напомня за една поетеса, която има хиляди харесвания на стиховете си, защото там е капка, чиста сълза, а иначе тези дали подозират, че тая има друг профил, от който е псувала като каруцар. Фалшът е много важен. Не са ми проблем хората.

76

з н а й к о

преди 8 години

До ЖенаСамо две букви ли ти напомнят за този човек!?Ми, ако се казваше примерно: МАрия??!К'во прайш тогава?

75

з н а й к о

преди 8 години

И, снощи несъм писал тука. Да знайш,че имам забрана да пиша тука от вкъщи.

74

Брегор

преди 8 години

До ЖенаДобре, нека да прекратим темата, но искам да знаеш, че не е добре да отвръщаш на злото със зло пък и има една приказка която казва, че ако слезеш на нивото на простака и му отговаряш на неговия език хората може и да не направят разликата. Желая ти всичко хубаво.

73

з н а й к о

преди 8 години

Жено!Ако, държиш на даден човек!?Няма да го караш да се държи изкуствено и превзето. А, ще преглъщаш малките,незначителни проблемчета.Аз, мога целия свет да преглътна...заради определена жена.

72

Жена

преди 8 години

Хайде да прекратим темата. Каквото трябваше да напиша го написах. Не мога да търпя про.стаци и каквото зависи от мен да си получат обратно изплютата про-стащина, аз ще го направя, за да си я сдъвчат и преглътнат. Това, че има някакви "щастливци", които да им търпят отпадъците след храносмилането и да им се възхищават на лай-ната вече не е мой приоритет. Когато някой ме нападне - връщам. Т-ъпото е, че не знаят какво има в храната,но те за това са т-ъпи, ревът за още! Стига толкова.

71

з н а й к о

преди 8 години

Тука некъв библейски специалист, немоем да зеем думата!?

70

Брегор

преди 8 години

ако това означава, че ще трябва да утрепа себе си, да ще го направя"Виж думите си и съди сама за чувствата си.

69

з н а й к о

преди 8 години

Те така, като почнеш да ми умуваш!?Мноо ме дразниш, оу!!

68

Брегор

преди 8 години

До Жена"мразя съвсем искрено и от цялата си душа, съществото, което се крие зад коментарите на "Човек"""Мразя него и всички немуподобни""Мразя родителите му, мразя майка му, мразя всички негови приятели, роднини и врагове""омразата ми е толкова силна, че ще му даде необходимото, за да изгори, удави се и се изпари от духовния свят""ако унищожението на такива като него означава, че ще трябва да унищожа себе си, защото съм се срещала с подобни индивиди и черните им същности,

67

Жена

преди 8 години

68, отново ще го напиша. Отразявам. Ако са ми изпратени лоши думи, пращам лоши думи. Ако думите са написани с лоша емоция, моите думи ще предизвикат лоша емоция в този. Ако думите му са написани с добра емоция, моите думи ще предизвикат добра емоция. Истината е, че за в мен емоция не се задържа. В момента,в който напиша думата и отразя в мен не остава нищо.69, не. Те за теб са проблем, ако искаш да срещаш хора над нивото на "***". Ако не желаеш, то тогава нямаш проблем. Аз проблеми нямам.

66

з н а й к о

преди 8 години

Жено!А,иначе мойте две сладички букви...***.....са ти проблем а??!

65

Брегор

преди 8 години

До 66 ЖенаНе бива да позволяваш омразата да се вкоренява в душата ти, провокирана от зли и груби оскърбления. Поддадеш ли се на мрачните внушения и негативните емоции, съзнанието ти се омрачава и ти ставаш още по-податлива на черни внушения. Това е отвеждаща надолу спирала.