6

Брегор

преди 8 години

До 7Честита баня са си казвали защото са се къпали редовно, както се казва редовно добър ден. Добър ден не значи, че се е случило някакво небивало събитие а е нормалния поздрав на нещо което става редовно. По това време не е имало бани в собствените жилища а пората са ходели редовно в обществени такива. Недей го тълкува този поздрав превратно от незнание. Честита баня е поздрав на хора имащи добра хигиена и обичащи къпането а не на такива каквито нямат хигиена.

5

Анонимен

преди 8 години

Честита баня....кажи и приключваме темата. Честито щото рядко се случва. Душа всеки ден с малко *** е достатъчен, като се перат и дрехите...проблем няма.

4

Брегор

преди 8 години

Добрата хигиена е много важна и дори бих казал задължителна. Това са елементарни неща, но важни.

3

Пъвдялко

преди 8 години

Аз пък вчера ядох кисело зеле,та днес са ме налегнали едни газове.Преди малко като бях на балкона гледам че съседката проверяваше маркучите на газовата бутилка,сигурно е усетила миризмата на зелев газ.

2

Анонимен

преди 8 години

Аз пък ям много люто и като му свитна една шкембе чорба с чесън нека си мириша къде пише че трябва да мириша добре на мен от тез дезодоранти и хими ми се повръща и още повече разрушавата озоновия слой и водите тез дето много се къпете ***.

1

аааааа

преди 8 години

ако се къпеш всеки ден ,а не само в събота ,няма да миришеш