26

Брегор

преди 8 години

До ЖенаНе мисля да пиша повече за тази вечер, лека нощ.

25

Брегор

преди 8 години

До ЖенаДа, така и трябва.

24

до Жената

преди 8 години

Сус, *** ееееееей!

23

Жена

преди 8 години

35, не приемам нищо навътре. Думите тук, каквито и да са те нямат значение. Има значение, когато го видиш и срещаш в реалността и като ти рече някой "***" захлюпваш капаците на очите, запушваш си ушите и продължаваш напред без да се обръщаш и да задаваш излишни въпроси от рода на: ама ти шегуваш ли се, какво означава това подхвърляне, баща ти така ли е викал на *** и на теб просто това ти е единственото нещо, с което обясняваш ..любовта? Не питаш. Не те интересува. Просто подминаваш.

22

Брегор

преди 8 години

До ЖенаАз мисля, че си чудесна жена, интелигентна и остроумна която за съжаление е попадала на простаци и е станала малко хаплива, но си остава по своему добра. Не се връзвай и не приемай навътре просташките коментари и обиди на груби хора.

21

Брегор

преди 8 години

До 32 ЖенаНапълно те подкрепям, никой не е длъжен да търпи подобни простотии и експерименти докъде ще стигнат обидите спрямо него/нея.

20

Жена

преди 8 години

28, и да отбележа, че не бях предизвикала с нищо тези прекрасни думички, тоест обида от мен не беше излизала. Е, после се разплатих подобаващо, но определено нямам нужда от подобен начин на общуване и категорично отказвам да съм нечие опитно зайче, върху което да си упражнява слабостите и ще се надява после да му извинявам и да оправдавам в акъла си недораслията му.

19

Брегор

преди 8 години

До 30 ЖенаТочно това имах предвид.

18

Жена

преди 8 години

28, "неминуемо изниква въпроса ако той се държи така сега как ще се държи в бъдеще когато те опознае."При мен такъв въпрос не изниква, защото имам опит с подобно същество. Онзи ми викаше "***", същото като господинът по-долу ми обясняваше, как това било мило обръщение и показвало нежност и позитивизъм и понеже бях достатъчно наивна и доверчива, за да повярвам, че е така, ти да видиш като се развихри простащината на простакът за какво водопадче от думички иде реч. Накрая поиска да му простя. Аха.

17

Жена

преди 8 години

"Зависи кой е този мъж."Какво означава това? Обясни го, защото аз го разбирам, че ако мъжът е някой специален всичко, даже и простотията му, може да бъде прощавана, пренебрегвана и да си затваряш очите? Хрумва ми, че ако ти е баща примерно и почне да те обижда поради позицията на това да ти бъде родител, човек, който е ***, но трябва да го уважаваш, та ти трябва да приемаш, преглъщаш и прощаваш обидите. Правилно ли разсъждавам?

16

Брегор

преди 8 години

Когато един човек е *** и се държи дебелашки дори когато не те познава, неминуемо изниква въпроса ако той се държи така сега как ще се държи в бъдеще когато те опознае. Отговора може да е само един - още по-дебелашки и грубо а кой иска да бъде третиран по подобен начин? Никой. Грубия език и липсата на култура, обидните имена не правят простака драг никому. Един урок от многото които трябва да се научат.

15

Брегор

преди 8 години

До ЖенаНе обръщай внимание на обидите му, знайко е от този тип мъже които мислят, че с дебелашки подмятания, говорене на *** и обиди ще скъсят дистанцията. Истината обаче е, че никой не харесва простаците и хората без елементарна култура и уважение към събеседника си.

14

Жена

преди 8 години

"Нема друга жена тука, с такива изяви."Какви изяви? Да отговарям на коментари, които чета във виртуална страница? Това ли е "пускане"?

13

Брегор

преди 8 години

До 18 Жена"Щото като те пробват с грубостите, почват да се извиняват и си вярват, че извинението работи. Класически пример на непорасъл човек, който не знае какво е да губиш ценни хора в живота си."Наистина е така, когато някой *** човек изгуби някой близък заради дебелашкото и грубо отношение и осъзнае, че вече всичко е свършило тогава може да му дойде ума в главата и да започне да уважава другите хора.

12

Жена

преди 8 години

19, ако добре помня, от теб прочетох коментар, да не роптая, когато си напишел, че съм "т-ъпа", а второто беше, че съм се била "пускала на всички в този форум". Така ли беше?

11

Жена

преди 8 години

16, чети сега какво ще ти напиша. Категорично нямам нужда от общуване с мъже, които "ме пробват" как ще реагирам, ако те си позволят да ме обиждат, да ми подмятат селташките си просташки междуметия и ми обясняват как трябвало да свиквам с тях. Нямам нужда от такива мъже. Щото като те пробват с грубостите, почват да се извиняват и си вярват, че извинението работи. Класически пример на непорасъл човек, който не знае какво е да губиш ценни хора в живота си. Нямам нужда от такива. Дете имаш ли?

10

Жена

преди 8 години

16, ако те разбирам правилно, отношение с жена, в което ти се обръщаш към нея с "***" и смяташ, че това е нещо, което е съвсем приемливо, незначително и израз на добри чувства и понеже така си свикнал и никоя не ти е правила особен проблем, защото са се връзвали безропотно на тази категорична проява на простотия, отношението "***" е най-близкото ти?Нямам проблем. Имам опит. Зад това "***" стой една камара с подобни междуметия и думички, които само чакат да избухнат с пълна сила.

9

Жена

преди 8 години

10, а ти имаш ли деца?А жена имал ли си някога, за нещо извън и отвъд отношения на ниво "***"?За да знам дали е нужно да пиша думи за коментарите ти.

8

Брегор

преди 8 години

До знайкоНе е твоя работа, отсега прекъсвам комуникацията с теб. Не се обръщай повече към мен защото няма да получиш отговор.

7

Брегор

преди 8 години

До знайкоСтига вече с тази тема, първо не е културно да обсъждаш Жена с мен вместо да говориш с нея. Второ аз не сам сутеньор и трето ако нямаш кураж сам да действаш нещата едва ли ще ти се получат така или иначе. Стига обаче си ме занимавал и без това тя като види изписаното ще ти отговори сама.