13

Shark

преди 8 години

Ами в такъв случай да бъдат блокирани всички ислямски ФБ страници, призоваващи към насилие. Айде Маркчо, да те видим и теб що за принципи имаш, или и ти си американо-еврогей.

12

Дочка Станчева

преди 8 години

Да се се заеме Зукърбърг първо със Слав Иванов ли е, Светослав Иванов ли, -адвокат и уж писател с профилна снимка въшлива мечка... че им писна на всички от него!

11

за гейове

преди 8 години

На гея ,гейския му бук с гейските му правила

10

ставри

преди 8 години

А езика на тероризма???

9

Георги

преди 8 години

Имаше една мисъл. Мисля на Волтер, но може и да греша. Както и да е, ето я: Не съм съгласен с нито една Ваша дума, но съм готов да умра за правото Ви да я кажете.Младежо Зукърбърк, уважавам труда , упорството и акъла който сте вложили. Евала, получили сте си и заслужено признание във финансово изражение. Освен това сте раздали богатството си за благотворителност. Евала. Обаче това ви прави Програмист, бизнесмен , добър човек и т.н. Моля , не се правете на философ, не сте дорасъл.

8

Хитлер

преди 8 години

Така се почва. Контрол за добро. После цензура. После горим книги. После хора. Накрая се застрелваме. Марк що направо не лапмеш пищова?

7

Анонимен

преди 8 години

Защо бежанците да са привилегировани не мога да разбера? Каква е тази мода да се мачка белия човек?

6

Баш комунист

преди 8 години

Хехе що ли не съм изненадан от Зукър?!?! Най- обикновен ***, както повечето, изпълнва общата разпоредба на *** от Фашингтон, а тя е- пълна поддръжка на арабелите, които ще бъдат използвани за унищожението на християнска Европа. Пределно ясно е, че Фейса е проект на ЦРУ и това *** Зукър няма как да е създал такъв проект сам, че и да го ползва за всичките цветни революции по света, както вече стана ясно!!!!

5

Анонимен

преди 8 години

Фейсбук? Какво беше това Фейсбук? Откакто закрих регистрацията си в тая глупост, се чувствам доста по-спокоен и щастлив. Това е занимание за ментални блондинки.

4

Анонимен

преди 8 години

До 3 майна... струват 10,20 лева

3

майна

преди 8 години

Да сте чували за флаш карти под наем и какви са цените ?

2

Елтън Джон

преди 8 години

Маркито щял да дига голяма пищна сватба с ''бежанец'' та затова ..

1

е да де

преди 8 години

Няма лошо да си ги прибира и да си чува в краварника още по-вече ,че те са продукт на краварската политика.