10

Анонимен

преди 8 години

До ВикиНе чакай Горанов да направи нещо. Ще лъжат, ще мажат и пак ще си останем с пръст в уста. А дали Цв.Василев си е платил или нарочно нашите го държат там, щото ако се върне какво може да издрънка и за кого, може да е страшно и лошо.

9

Вики

преди 8 години

То хубаво, ама да вземе на мушката и нашите прокурори, които се подмотват още и никой даже не обявява някаква съдебна призовка, за да бъде екстрадиран Цветан Василев. Вече 2 години всички се подмотват и прехвърлят топката на сръбските власти, които явно са взели добри пари от Василев, за да протакат екстрадицията му. Така че да вземе Горанов и да настоява за ефективни присъди и обвинени за това колосално източване на спестявания на хората.

8

Анонимен

преди 8 години

А Горанов кой ще го вземе на мушка, а?

7

матросчо

преди 8 години

Браво господин министър, отдавна трябваше да го кажете, ние го знаехме.

6

Ъ

преди 8 години

ТРОШАТ МИЛИОНИ НИЩО НЕ ТРОШАТ САМО КАЗВАТ ,ЧЕ ТРОШАТ ЗА ДОКЛАДИ ОТ ТОЗ, ОНЯ .ЗНАЧИ ПРАВЯТ СЕ НА ЗАГРИЖЕНИ ..А НА ВСЕКИ СИГУРНО МУ Е ЯСНО КАКВИ ИГРИ СЕ ИГРАЯТ.

5

Анонимен

преди 8 години

Горанчо, събирай багажите и изчезвай! Отивай да си живееш старините в двореца за милиони в полите на Витоша!!! Стига сте си мили ръцете с други хора! Като сменяте синдиците през 3 месеца с това ли ще оправите КТБ??? Ти По-добре кажи кво става с 16-те милиарда?

4

някой

преди 8 години

Колко години още ще я дъвчете тази КТБ?Истината няма да излезе наяве, то е повече от ясно, но защо трошите още милиони по случая, за да заблуждавате, че уж ви интересува ли?

3

Анонимен

преди 8 години

Горанов, а ние как да се отървем от теб, че глупостите ти нямат край!

2

raznocvetniigliki

преди 8 години

Tea falshivi dokladi i chisla na minsaveta ste mu izgoriat tsarstvoto...savsem sa se samozabravili v administrativen luks i razkosh...izstrebitelite ste im vidiat smetkata..

1

Анонимен

преди 8 години

Нали сте чували за отрицание на отрицанието? Давам ви ясен пример: Общественият интерес кън фалита на КТБ е изискал правенето на доклад, но в същото време този обществен интерес изключва публичност на доклада. Браво бе Горанов, хайде да се върнеш в първи клас.