31

Анонимен

преди 8 години

Баба Меркел да се стяга. Чудя се до кога ще я траят германците. Явно тя е истерясала и копира личностите от миналото. Екатерина Велика е поканила някога германците да отидат да живеят в Русия, но това са били православни и работни хора, а меркелката какви хора покани. Тези дето в легена в който си мият краката после изсипват там ориза за готвене. Два различни свята не могат да виреят на едно място. Жените приличат на някакви чучела, а мъжете брадати, космати и с ниво на ***. Несъвместимо е.

30

Анонимен

преди 8 години

Те идват насам,а ние накъде....???

29

нико

преди 8 години

Каква е разликата между Гърция и Турция - и двете държави ги транспонтират на запад !

28

-

преди 8 години

Новите немци и шведи - руси, синеоки, интелигентни, квалифицирани.....

27

Анонимен

преди 8 години

Този поток скоро малаките ще го пренасочат към нас. Фермерите ще се върнат на село да работят нашите ще затворят границата за Великден и по празниците и малаките за отмъщение ще ги пренасочат към нас. Помнете ми думата. И преди 700 г. така са направили с турците. Наемали са ги за война срещу нас и са ги заселвали в Тракия и така докато не са се самоубили и те и не са ни сринали и нас. Сега пак така, прости са си и това е, умират но и нас завличат.

26

Анонимен

преди 8 години

да идва мохамед у нас защото са малко

25

Анонимен

преди 8 години

По онова време, за да взема Шенгенска виза, трябваше три пъти да посетя немското посолство. За подаване на документи, за интервю и за получаване на визата. За това изминавах общо 1200 км. и три дена висене на тротоара пред посолството, независимо от времето. И така десетина пъти. Сега е лесно-хвърляш си документите и с бодра крачка отиваш където искаш. Така е когато "демокрацията" броди из Европа.

24

Анонимен

преди 8 години

Времето се позатопли и за туй. И при нас в двора, гледам от един мравуняк са са юрнали!

23

Мунчо

преди 8 години

Гърците се показаха като истински демократи и човеколюбци-баба Меркел ги покани, те не им пречат!

22

до 2

преди 8 години

Лично г-жа Меркел отправи посланието към "бежанците" - "Елате в Германия".И Цунамито потегли.... заливайки "толерантна" Европа!Та, както каза - "покрай сухото гори и суровото", а аз бих добавил "от болната Глава(Меркел)- на здравата."

21

2

преди 8 години

много плитко мислене. Вместо директно да ги отпращате, вие мислите, че като ги насочите към Геррмания и т.н. сте спасени. Забравяте много неща. За съжаление и Германия е в Европа. Покрай сухото гори и мокрото. Последният се смее най/добре... Щом държави мастодонти рухват какво им пречи за удоволствие да повлекат и останалите. От това най ме е страх.

20

Бг

преди 8 години

Ей Вие к'во си мислите, че Африканци ще има само в Африка и Америка ли

19

до #11

преди 8 години

Какво Нато,бе?!Черупките на Нато от 2 седмици обикалят из Егейско и Средиземноморския бряг на Турция,"за да възпрепятстват" мигрантите,ама потокът от преди това не само не е намалял,но даже се е увеличил.Изобщо демонстрира се същото лицемерие,както при две годишните "удари" на ФАЩ срещу ИД,когато по телевизията даваха свободно движещи се колони от танкове и бронетранспортьори на ИД и ритуално рязане на глави.Въобще,същото лицемерие.Залъгалка за балъци,като нас.

18

Kreti

преди 8 години

До Анонимен Хаха колкото Турските и Българските таксиметрови шофери в Австрия ги возиха безплатно толкова и това е вярно. Много им се радваха и бая гуша направиха миндилите. Единия даже в църквата се хвалише.

17

Анонимен

преди 8 години

Те идват! Обречени сме!!!

16

Анонимен

преди 8 години

един таксиметров шофьор от Австрия разказа по телевизията как са им давали пари да тръгнат към Германия и че Путин., АСАД. и Иранския дудуук са се договорили да съсипят ЕС заради санкциите към Русия като я залеят с имигранти. За момента планът им работи. Така изпързаляха меркелица, че тя изобщно не се усети че я клатят

15

Анонимен

преди 8 години

Оформя се най-голямата ислямска държава в централна Европа.

14

Анонимен

преди 8 години

Всяка година по 5-6 милиона и Швейцария и ЕС ще се разпаднат.

13

и те така

преди 8 години

В обозримо бъдеще старият континент ще се обособи на две зони- Източна европа и Западна Арабия.Само че стенатаняма да е в Берлин.

12

Анонимен

преди 8 години

василке, моме ! На табелата пише -скопиа, къде видя Македониа?