19

Мария-Магдалена

преди 8 години

Тези номера с "навряните бебета в лицето" са изтъркани. Те използват децата си. А нашите деца - кой ще ги защити?! Защо не хукнем и ние да се спасяваме на Запад? А стоим тук и опъваме. И не ви ли се струва странно най-накрая, че това е нов вид война, с която ислямът да завземе Европа. Това си е нашествие. В много държави се водят войни , но населението им не се изселва , а се бие.

18

Затова С

преди 8 години

До Али Бабакаъвто аршин си го вадят илюминатите - билденберги с такъв трябва да ин се отговори обяснявам коварно го вадят и два пъти по коварно да им го извадим. Понякога звярът се побеждава с хитрост или с качвчне на гърба му

17

Браян

преди 8 години

Щикове?!? Да не сме във времето на наполеоновите войни?

16

до 17

преди 8 години

ХАХХАХ!ПО ТВОЕ ВРЕМЕ ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ ЗНАЕШ ЛИ КАКВИ ЧАНЧОВЕ ИМАШЕ ЩОТО СТЕ СИ ПЕД..АЛИ И ИМ ПИЕХМЕ МОЗЪКА НА ГРАНИЦАТА!КОЙТО СЕ ПРАВЕШЕ НА МНОГО ИНТЕЛИГЕНТЕН И АРИСТОКРАТИЧЕН РЕВЕШЕ КАТО МАЛКО ДЕТЕ!ЖЕНЧО!

15

Кирчо

преди 8 години

До Граничарят--9;За граничари по мое време вземаха неграмотни и малко образовани но верни на режима.Интелигентните и образовани момчета служеха в техническите войски.

14

Кирчо

преди 8 години

До Граничарят--9;Задължението на тогавашните граничари беше да не разрешават някой българин да избяга от комунистическия РАЙ. За убит беглец *** даваха отпуска. За това ли ви е мъчно бе граничари? Не ви ли тежат на съвеста убитите?

13

Ангел

преди 8 години

Много е важно да им събират фотоапарстите и телефоните.Да не се изкуши някой дс си снима клипчета,как ги съветват да се върнат.Да им се обясни ,че всеки върнат обратно е вероятно едно насилено момиче ,дете по- малко.Или десетки животи спасени от атентатор....Зад вас е България,момчета!Бог ще ви прости някоя и друга грешка!

12

Анонимен

преди 8 години

Войник с палка? Няма такъв резил...

11

Али Баба

преди 8 години

Пълни глупости. Ама наистина пълни глупости. Миналата година , когато хиляди емигранти се изправиха пред австрииската армия какво стана? Отдръпнаха се на страни и ги оставиха да минат. Та как точно ще се обучат нашите аскери не ми е ясно. Като им наврът в лицата 10 бебета и те ще освирепеят и ще влезнат в световния ефир как размазват майки и бащи с бебета в ръце.

10

Дзивко

преди 8 години

Да допълня за обучението на граничарите преди, много стрелба, тичане и разпознаване на следи, признаци за нарушение и оказване на първа помощ, взаимозаменяеми...., 19 - 20 годишни момчета с добри офицери носехме голяма отговорност, тая структура с новата техника щеше да върши чудеса, и тази част винаги е била към МВР..

9

Граничарят

преди 8 години

Преди 1998 не много хора се осмеляваха да навлизат на българска територия, знаеха, че се стреля, а сега дори и с тия кашици на границата, пак ще сме разграден двор. Тия ще ги е страх да заредят автомата, ако въобще имат ударници ....

8

Анонимен

преди 8 години

надявам се обучението да не е съботно-неделен тийм билдинг за много пари и с малко мултимедия

7

Граничарят

преди 8 години

Като съсипаха перфекната система на Гранични войски. Тогава си имаха и специална система на обучение, учебни центрове. Не всяка майка ражда граничар!!!

6

Vreteno,hurka

преди 8 години

Eu - svobodno dvijenie na hora i kapitali...Shengen...Valna za hurki boll...

5

Арнолд

преди 8 години

Какво ще правят с тия щикове? Ще режат луканката на бежанците ли? Или ще им правят скаричка на лагерния огън, нали границата се пази с палатки.Ненчев първо да си оправи армията. Нищо не й е в ред, дори униформите им са по-некачествени от дъждобран. За разцветката да не говорим - прилича на екскремент от птица. Съсипахте я тая армия, ей! И продължавате да се гаврите с нея и с малкото останали с акъла си хора там.

4

Mercenary

преди 8 години

Да добавят автомати и картечници към въоръжението им.

3

До 2

преди 8 години

Тоя надпис го има във всяка застава, има още един "От тук започва родината"

2

Дзивко

преди 8 години

Само за сравнение, в кризисната 1996г.за година и половина съм изгърмял над 2000 патрона в Гранични войски, за сравнение наборите ми в БА се уволниха с по 30 патрона, верно че бяхме 19годишни хлапаци но обучени и си вършехме работата

1

еделвайс

преди 8 години

Скоро в нета ми се мярна картинка на граничар с куче от не много старо време. Имаше надпис - Зад нас е България, нито крачка назад! Изглеждаше и мило, и велико, особено кучето. А сегааааааа.......