15

За България

преди 8 години

Ненчев, дръж фронта! Героите не подават оставка, те се борят!

14

Анонимен

преди 8 години

ostvaka ozna4ava li 4e ostava pri kaka ili stava da kaka predi da se e oa*kal

13

Анонимен

преди 8 години

До АнонименСякаш пък сам ги е направил тия поразии. Все се нечия благословия са направени. Ще се сетиш чия.

12

Анонимен

преди 8 години

Ненчев от три дни се поти в ефир пред журналята. Ясно беше, че му мислят оставката. Целият лъщи от напрежение, сигур е сгафил нещо. Няма нищо изненадващо.

11

Анонимен

преди 8 години

Хитро.Успя да да пробута продажната си политика с миговете 29 американски танкове русия враг въздъшното пространство върна военния очет и вече може да подаде оставка като почне световния комфликт той с парите и двете си любовници може да е на някой остров.

10

Анонимен

преди 8 години

Сменчев - най-големия е..ач в кабинета! Пер-даши фризьорки, маникюристки , прости-тутки, но ги е направил велики войни! Като му го пушат го поръчват с шарена сол, абе велик вожд на войната и е...то си имаме! Иначе акъла му е толко много, че му прелива през ушите под формата на уш.на ка.л!

9

Анонимен

преди 8 години

Ненчев е неадекватен! Досъсипа армията! Подписа изключително неизгоден от техническа гледна точка договор за незаконосъобразен ремонт на МиГ-29. Междувременно кражбите в армията продължиха. Ненчев обеща нови униформи още през 2014-та - нови униформи няма. Компромисът с качеството на сегашните е огромен.

8

минувач

преди 8 години

мотиката да си ходи! къф е бил у казармата? може би трудовак!!!

7

Терминал 2 е шанса!

преди 8 години

Пуснете ги тия биячите от Околомръсното да пазят... Границата... В БлиЗ ги има тия убавци... С много екзотични пушкала... Ак-74 с колиматорен прицел автомат IMI "UZI" пистолет Колт 1911... В България Автоматично оръжие е Забранено..... поне за обикновенните хора.... Г-Н Гл. Прокурор Чакаме.... Справедливост!!!!

6

Кирчо

преди 8 години

До Анонимен--1 Че нали първия полет беше с негово участие бе неграмотен. Гледай телевизия!

5

БГ

преди 8 години

А оставка на правителството КОГА ? То небеше правосъдния министър (провал, оставка), после Бъчвата на МВР-то и винетките (пълен провал), след тва здравния министър и неговите ваксини и пръстови отпечатъци (провал), и сега и военния ще подава оставка. Е КВО ПРАИМ ? В предишните години си спомням 1-2 министъра се провалат и подават оставка докато не са загубили и малкото останали избиратели, които им вярват. Сега ББ а.к.а Буда или Тиквата е толкова нагъл, че даже и не споменава за оставка. ОСТАВКА

4

Анонимен

преди 8 години

Цв. Цв. ще е новия военен министър, а Ненчев посланик в НАТО.

3

Харакири

преди 8 години

Не изключва оставка, ама има къде по-добри варианти за българския народ и армия!

2

Анонимен

преди 8 години

Оставки на главнокомандирите генерал Борисов и Плевнелиев

1

анонимен

преди 8 години

Моля,министъра да вземе със себе си и зам. министъра си-турчин.Не желаем по-вече предатели да ни управляват.