22

stoioo

преди 8 години

До АнонименХаха - ей тоя коментар развесели всички.

21

ivo

преди 8 години

Az predlagam v kushtata da nastanqvame bejanci ;)

20

Илмейн

преди 8 години

Това са демонични феномени, особено видно в къщата в Мусачево. Страшно ме изкушавате да ида там и по Божия милост и с Божия сила да се съкруши демонското гнездо което са си направили нечистите духове там. До пияндеАко това което казваш е вярно и искаш да се избавиш, мога да ти помогна. Пиши и ще се разберем.

19

тихомир томов

преди 8 години

Не се споменава дупката на КТБ , където безследно изчезват милиарди и воят не престава .

18

Анонимен

преди 8 години

С тая царичина дупка има нещо много странно.Не вярвам да има някаква зловеща отвъдна сила която е спряла проектът.По-скоро са намерили нещо което не е трябвало да се знае.Пхах- дали не е бил някакъв военен експеримент?Едва ли някога ще узнаем истината..

17

Анонимен

преди 8 години

В това село май няма и един трезвен.

16

Халиф Мезути

преди 8 години

15, баси колити, чуек!

15

Анонимен

преди 8 години

През Тошово време начело с БКП и ДС е започнало голямото иманярство.Един учен архиолог събирал предания и легенди за исторически събития и заровени съкровища.Службите му конфискували материалите и започнало голямото копане с държавни пари.Людмила Живкова и Александър Фол копали в Странжа в някаква пещера да търсят гробница на фараон,после наводнили пещерата.Военните в Царичина търсели царско съкровище.През 1982 година номенклатурите търсеха имане под всички стари чешми .От тогава започна ограбв

14

Petar, NY

преди 8 години

Баси това ако беше в Америка досега три филма да са направили :)

13

Анонимен

преди 8 години

2. Къщата.След като всичките и собственици измрели сега кой е собственика?!Аз бих я подарил на общината :)

12

Наблюдател

преди 8 години

Не са само тези места ....Например пътя В. Търново за гр. Елена има 1 място където редовно стават необесними катастрофи. Колити губят управление без видими причини.

11

Анонимен

преди 8 години

Млада жена, живяла в съседство с къщата, пък не могла да зачене 10 години. След като се изнесла, детето дошло веднага, разказват местните.Bеднага ?!!!!!

10

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 8 години

В нащо село има една самотна пътека в гората, на която никой не е стигал до края и казват че край няма, други предполагат, че в края и се намира офиса на главния редактор на днес бг ... Уууууу ..

9

пиянде

преди 8 години

Но не е вярно братя. Няма спасение. като се прибирам и още на вратата ме посрещат гласове които вият и викат със всичка сила. И се започва със предметите. обикновено е точилка която полита към главата и тялото ми. Понякога летят саксии, чинии, чаши и всякаква посуда. Ужас, ужас ви казвам.

8

qsnovidka

преди 8 години

ozonova dupka i pove4e radiqcia ima tam beee! izmerete q bee beee muuu

7

пиянде

преди 8 години

Това е нищо, да знаете у нас какво става. УЖАС. Чувам гласове, викове после всичко преминава във виене и крясъци. Явно има и извънземни или вампири, защото вечерно време летят предмети е къщи и се удрят в стените и по тялото и главата ми. Какво да ви разправям, направо косите ми са побелели. Страх ме е да се прибера в къщи. Затова след работа се отбивам до кръчмата и пия няколко малки., докато изчаквам да стане поне 2 часа след полунощ. Чувал съм че вампирите не се появяват след 2 часа..

6

Анонимен

преди 8 години

Царичина е дело на една жена и нейният високопоставен мъж-военен, които с държавни пари направиха безсмислени разкопки и раздухаха невероятни истории. После тази жена издаде книга с приказки и започна да консултира нещастници ,продавайки им малки билкови капсулки, които лекуват всичко. Осъдени за измама и харчене на държавни пари няма. Пак.

5

Анонимен

преди 8 години

До Николай Васильевич Г - Гогголь, да! Конечно!

4

Николай Васильевич Г

преди 8 години

da, da!

3

аз

преди 8 години

много откачалки има в това БГ.лошото е че са се наместили на държавни службици .а мястото им е в ЛУДНИЦА