9

Анонимен

преди 8 години

Вие, от 4 лапи, пържолки хапвате ли? Що не идете да се репчите на някоя ловна дружинка, която преследва, ранява, осакатява и убива невинни горски животни само за кеф и разнообрази? Не ви стиска, а?

8

20 март

преди 8 години

Има нещо змийско в мен, а не в работата ми-Ангели !

7

Баси Държавата

преди 8 години

До Четири ЛапиКратък психопрофил на Четири Лапи:-Застаряваща и много важно бездетна жена,която поради липсата на дете до себе си ,компенсира с гледането на котки,кучета и най-различни гадове около себе си.Ако роди едно дете де се грижи за него да му будува нощем докато е болно ще я питам дали ще говори така.

6

Див Петел

преди 8 години

Само аз ли разбирам иронията и хумора на "четири лапи" ?

5

Д-р Уотсън

преди 8 години

Четири лапи ти как би реагирал, ако беше на майката на мястото?Може би щеше да се гордееш , че си нахранил гадното влечуго.Змийте са враг на човечеството още от създаването на света.Айде в дълбоките гори *** доди, там непречат, но в домът ни змий, крадци, престъпници под ножа баце тва е!На кой му не изнася на палатка.

4

Анонимен

преди 8 години

До Четири лапиКриворазбраната привързаност към животните се диагностицира. Има клиники в които се лекуват такива отклонения.

3

любопитен

преди 8 години

Тази майката, защо първо не е заснела с телефона автентичната сцена, пък тогава да пищи. Ние защо плащаме за интернет, като няма интересни клипчета?

2

Анонимен

преди 8 години

До 4-те лапи :Като нападне твоето дете, помоли го да го пусне и после помилвай и утеши питона !

1

nobi

преди 8 години

С кюрека през главата, ..*а и гадта