63

от миналото

преди 8 години

деистваите както едно време се режаха бурките и шалварите на тези черни скафандри бягаха като на умряло и се чудеха къде да се скрият и на се покажат милиционерите ходеха с едни големи ножици и режеха плашилата им навред

62

анонимна.

преди 8 години

Кмете, кмете на Пазарджик до кога?! Отвори ги най- после твоите очи. Единствен град в цяла Българи пълен с ислямисти и мръхли с бурки.Няма да е зле господин главния прокурор да се самосезира по този въпрос.Не искаме плашила по улиците на града.

61

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

В ПАЗАРДЖИК НИДЖИ НЕ НИ ТРЯБВАТ ТЕ СБИРАТ ХОРАТА И ГИ ИСПРАЩАТ В ТУРЦИЯ.ЗА ТАЯ НИНДЖА СЪД С КАМЪНИ ВЪН ОТ БГ И КЪМ ТУРСКО ОТ ТУРСКО КЪДЕТО СИ ИСКАТЕ ПРОПОВЯ.КАКТО СИ ИСКАТЕ БГ Е ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА

60

1

преди 8 години

Проповядвайте си го другаде! България е република с християнско вероизповедание.

59

Анонимен

преди 8 години

С дяола,толеранс,как ще стане,олмаз

58

колко

преди 8 години

колко още години ще ви трябват г-да/жи съдии за да си свършите работата???? давайте действайте че докато се мотате с тия 14 човека, още 140 са се навъдили.свършете си работата или напуснете!

57

ЦК на БКП

преди 8 години

Де. и пингвините,де. ......

56

Анонимен

преди 8 години

Тия , са такива за каквото им плащат, ако дойдат мормони от щата Юта и извадят кесиите с долари, още утре ще се покръстят.

55

г

преди 8 години

всъщност са много опасни хора защото са като едно стадо с разбирания от преди христа. като искат да си проповядват и да си се взривяват и изнасилват на воля, само да го правят в обкръжението да други промити и безмозъчни мю....овци и да оставят останалите хора да се промиват и заробват и изнасилват и убиват заради техните си *** религии и разбирания отпреди христа:)))))

54

съд и присъда

преди 8 години

Тези са платени "мюсолмани".Ако им плащат от Азия, ще са будисти,ако им плащат от Марс ще са марсианци.Най-обикновени мързеливци - от ***,за пари готови на всякакви гадости но не и да работят.

53

Анонимен

преди 8 години

Това увитото да си проповядва в Саудитска Арабия, тук ще живее според нашите правила!Толерантността ни доведе до тук, да позволяваме ***, които живеят още в 15 век да налагат своя начин на мислене и да ни дават акъл!Я някой християнин да отиде в техните мракобесни държави да си проповядва, да видим какво ще му се случи!

52

Загрижен

преди 8 години

'... гледам, звънеца ***, отварям на вратата нинджа, удари един юмрук с крак и аз летя чак на леглото...'Привет!

51

Гадост!

преди 8 години

Нахалството или по-скоро наглостта на ислямистите няма граница! Да отиват в Саудитска арабия и да проповядват радикалния ислям , а не в България!

50

анонимен

преди 8 години

махайте се от българия терористи мръ----ни

49

Психодиспансер

преди 8 години

Първо спазвайте закона и започнете да работите. Знаем прекрасно, че сте се накичили като чучела само заради парите. Ако толкова сте им важни да си ви вземат там по арабиите, но се съмнявам някой да иска да си внася кърлежи

48

Striker

преди 8 години

*** няма мулюмулу алах-малах! Като искаш да си проповядваш ислям - айде през Босфора и там колкото искаш!

47

ADOLF

преди 8 години

до 80 ... а вдругиден - овъглени трупове

46

Анонимен

преди 8 години

как може да сме сигурни че това е жената на Ахмед Муса?аз лично виждам само две очи може да е всяка една жена че дори и мъж

45

ADOLF

преди 8 години

А НИЕ ПРОСТО ИСКАМЕ ДА ВИ ИЗБЕСИМ ;)

44

Анонимен

преди 8 години

Ами като искаш да си го проповядваш, заминавай в арабска държава и си го проповядвай, колкото ти душа иска! Тук е християнска държава! Да не говорим, че тия най-вероятно от години цоцат помощи от социалната система, в която е съмнително колко и какво са внесли! Държавните институции да се събудят най-после и да вземат да свършат нещо, не да блеят като зрители на стадион!