10

уфф

преди 8 години

Не мога да разбера докога ще търпим тази явна дискриминация. Ако аз работя и получавам мизерна заплата, не съм социално слаб/а, но ако не работя, но получавам толкова колкото някой изработва за цял месец,защото социално го подпомагат/ понякога дохода му е и в повече от на работещ/, то тогава към финансовите придобивки се получава бонус още една - безплатни прегледи/които отново ще дойдат от джоба на работещите/.Защото безплатен обяд няма.

9

Анонимен

преди 8 години

По-добре да измислят как да вкарат непълнолетните в училище. А това няма да стане с програми, а със закон.

8

Анонимен

преди 8 години

Измежду българите също има социално слаби. Ще ги преглеждат ли безплатно? Ако ходят само по гетата, това е дискриминация.

7

90210

преди 8 години

И европарите, и парите от СОС са все от нашите данъци. СОС ако иска да върши благотворителност, да я прави с пари от заплатите на съветниците и кметицата, а не от нашите!Аз пари за разплод на *** не ща да давам!

6

анонимен

преди 8 години

АЗ за да ползвам здравните ИМ услуги за които си плащам ми вземат пръстов отпечатък , А за малолетната родилка безплатно направо у катуна със моите париМОСКОВСКИ ЛИ СИ ИЛИ НЕ ЗНАМ КАКЪв недорасал изчезни боико оставка.на бъчвата им се разсъхнаха дъгите за нищо не става

5

Shark

преди 8 години

Спирайте да плащате данъци и здравни. Щом една определена прослойка може да се ползва от привилегии като домашни прегледи на непълнолетни родилки, без здравни осигуровки, защо ние да си ги плащаме. А?? Давайте ,ходете, за благодарност ще ви бият. То бива бива геноцид над българите, ама чак толкова не бива. И още мълчим!!

4

Анонимен

преди 8 години

Браво, бе! Грижете се за разплода им, браво! Ненормалници!

3

До ядосана

преди 8 години

Ами то това е целта - да се създаде зависима класа и така да се оправдаят безчинствата на ония дето 'управляват' държавата.

2

ядосана

преди 8 години

Някак си не е много честно спрямо нас, редовите данъкоплатци. Какъв стимул изобщо имат от този контингент да изкарват хляба си с труд, при положение че и без да работят, получават вероятно по-добри услуги от хората на минимална или малко над минимална заплата???Колкото повече такива "социални" програми и изключения за "социално слаби" има, толкова повече социално слаби ще има.

1

31402

преди 8 години

Гадна работа