10

Анонимен

преди 8 години

този актьор казва, че не е на щат, коментира колегите си, така че какво го ядете. не съм му фен, но като цяло образованието и културата остават назад, точно за да няма мислещи и критикуващи хора, които адекватно да търсят правата си, да изобличават политици и сие. аза здравето ни е ясно, че не мислят, да се мре там и да се свършва

9

Анонимен

преди 8 години

по принцип актьора не е интелектуалец - не е той творческата личност. Такава е драматурга, режисьора. Така че не може да се очаква от един актьор някакви дълбоки прозрения за живота като цяло и за обществения живот в частност. Е, друг е въпросът, че Мутафчиев е направо про.стак.

8

Анонимен

преди 8 години

Те пък едни актьори ...

7

Анонимен

преди 8 години

то и този е един от многото набедени за големи актьори. Всъщност са големи само на думи и на брой обърнати чашки. Псевдоинтелектуалци в тая страна колкото искаш, все ще се намери някой да ти дава акъл сутрин и вечер. Давам пример с шефа им /шеф на съюза на артистите/- Христо Мутафчиев, Иван Ласкин, т.нар. Милото и т.н.

6

Анонимен

преди 8 години

що, ти как си представяш работата на киноактьора или рокмузиканта?

5

Анонимен

преди 8 години

Не останаха хора да работят от артисти Калинее! Нема кой да ви храни, оти България намалява КАТАСТРОФАЛНО от към работещи българи!? Вие за това НЕ ГОВОРИТЕ. Вие си искате театрото. *** що ни е то, като всеки ден - другите "АРТИСТИ" ни играят безплатно театро ДОЖИВОТНО май?

4

Анонимен

преди 8 години

и имайте предвид, че актьорите в бг на щат не са много - "излишни" харчове в държавата са много, не са тези

3

Анонимен

преди 8 години

сутринт репетира, вечер играе, не се притеснявай не си се минал - заплатата им е около 500 лв

2

Анонимен

преди 8 години

Моля някой да ми обясни как преминава рботния ден на един щатен актьор в театър. Колко часа се работи месечно? Почивки? Извънредни? Командировъчни?Наистина бих искал да знам, преди да канддатствам в един театър.

1

лошо

преди 8 години

....за съжаление зрители хич...