48

Анонимен

преди 8 години

До Odysseus 114Не знам на колко години си бил тогава. През 1974 г лятото бях на 23 г. Завършил ВУЗ и пак повтарям - не слизах от Запорожката! Така че не ми дрънкай глупости! Не съм изкуфял още, макар и вече да съм на 65! А и още работя, и кола карам и сега!

47

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1(99)Когато лъжеш, лъжи така, че да ти вярват! Какви купони и 40 л? Какви пет лева? Та точно през седемдесетте години не слизах от колата! Бензин 83 октана беше 25 ст/л, 93 октана - 29 ст/л и 96 октана - 35 ст/л!Все пак има живи още от живелите тогава!Отчитай този факт, колкото и да не ти се иска! Иначе твои близки по женска линия ще остават на първо място като най-пожелавани жени!

46

Анонимен

преди 8 години

Като си помисля от колко места ББ обещаваше газ, сега трябваше да сме най-богатата на газ държава и да залеем цяла Европа!Защо ли си спомням една българска пословица за гладната кокошка?

45

Анонимен

преди 8 години

Звучи като виц, ама не е:- Какво строят тука?- Основно сгради, но и инфраструктурата.- Между другото като се возих по магистралата днеска, ако България направя такава магистрала така да друса и да люлее, ще ме изядат мене. От аерогарата до Рамала.- Аматя е в ремонт в момента ?!- Не знам колко е в ремонт. Но ако в България направя такава магистрала, всеки сутрешен блок ще започва и ще завършва с това.

44

Колио

преди 8 години

Само едно не е ясно по телефона ли ще потече,по телевизора ли щото изрел е бая далечко трьбичката трябва да мине сирия,турция или презз морето кипьр гьрция май от русия варна идва без посредници а и има и транзит щото като им гледам залежите са за пет години капацитета на юп и кво праим после

43

ЦК на ГЕРБ

преди 8 години

Бах ти *** парче !!! Кой прави търговия с евреи,бе улав !!!

42

!!

преди 8 години

коментар не е нужен никакъв ! Просто хубаво вижте снимката !!

41

Анонимен

преди 8 години

Брей да не повярваш, в Израел се появил газ. Това е нещо свръх естествено, нещо като манна небесна, жалко че евреите не са християни. Не, може би по-скоро Плевнелиев носи газа в куфарчета от Катар в Израел и оттам чрез няколко посредници стига до софия в консерви. Със здраве да си го ползвате.

40

Калина

преди 8 години

Eй, това глупостта е страшно нещо. А Израел откъде го купува?По Живково време руснаците ни даваха газ на смешни стотинки. Даваха ни много. Ама много. И ние го препродавахме и пeчелехме от това.Всъщност, не точно ние:), но схемата е тази.Та.....да сме наясно, че при тази нация безплатен обяд няма. Няма и изгодни за държавата ни сделки.Та се питам.....защо ли точно от там?

39

Анонимен

преди 8 години

Израелския хъб в Средиземно море го направи ха израелец и американец. Договора им беше разделин на 2, След като откриха газта израелската държава актуализира договора и прибра голяма част от приходите. Лошото при българите е това че са продажни и когато правят договори българския правомощник мафиот прибира в джоба си комисионна и заробва народа неудачен договор.Българите не са *** а просто са крадци. За такова нещо в Израел вкарват в затвор. В затвор са президент, трима министри и бивш минист

38

матросчо

преди 8 години

Остави президента да се покланя и усмихва, идвай да оправяш крадците, че ни докараха до просешка тояга - крадат ни вече и общинските дружества, измислят си всякакви сметки - пример - защо сега не намалят данъчната оценка на жилищата както направиха с обратен знак преди десетина години, за да падне данък сгради и т.н., а да не говорим за топлофикация, за бензина и ........

37

матросчо

преди 8 години

Господин премиер, едвай си в България и стига си харчил наши пари за ненужни усмивки, че те чака да създаваш армията и да вдигнеш от леглото полицията - никои няма да ти помогне в това, надявам се ,че си се уверил как помагат чужденците.

36

мечтател

преди 8 години

Аз пък се надявах газ да потече, от нас към Израел.

35

Дане

преди 8 години

В тази тиква само газ се върти. Ех, вместо газ, да имаше мозък.

34

Тихомир Томов

преди 8 години

Засега само от Луната не се е договорил за Хелий 3 . Евреите само вземат както стана и с " доказателствата " от Сарафово !

33

Анонимен

преди 8 години

Старите хора казваха, че с евреин здрасти не се прави, но ако направиш ,веднага трябва да си провериш съдържанието на джобовете ,ако си имал пари в тях! Та ,казвате газ, а?!

32

Бай Прокопи

преди 8 години

Цял свят бойкотира Израел заради апартейда в Газа. Нашите продажнци са готови на всичко за далаверката. И с Ислямска Държава сигурно са готови на алъш-вериш.

31

Анонимен

преди 8 години

"Борисов се надява да потече газ към нас от Израел"---Борисов се надява ...... на ирански газ;... на гасов хъб;... да потече газ от Грузия... на 4,5% икономическъ ръст, и т.н.Много се надява банкянският, бе ... Накрая наистина ще се НАДЕНЕ НА ТРЪБАТА ...Ама дали ще му издържи ХЪБА :)

30

Анонимен

преди 8 години

ще си останат само с надеждите.

29

Аз

преди 8 години

Що сирене за газ? По-добре боб - ще има повече газ.