14

До № 15

преди 8 години

До Русия е изостаналаИзостанало е маменцето ти в някои техники - кулинарни де, ти какво помисли? Русия има най-съвременни технологии за много неща. От Боинг са били сащисани от технологиата на изливане на композитните крила на новия руски пътнически самолет МС-21, от който са поръчани близо 200 машини. В двигателостроенето направиха преврат. Руската медицина има фантастични постижения. А това с Нигерия е старо, т^по клише, мухлясало! Измислете нещо ново, ама сте безумно примитивни! ***!

13

Анонимен

преди 8 години

Вярно е, скоро бях до Истамбул. Всички бяха или с *** или с фесове, заклевам се, в Кремъл да изпукат ако лъжа.

12

anonimen

преди 8 години

Ako ne be6e RUSIA sega 6tiahte da hodite s 4almi i fesove -4e i o6te obriazani.Mnogo Hamerikanski filmi gledate.

11

Анонимен

преди 8 години

Мръсните янки показаха двуличната си физиономия. Уж примирие, пък то "ние всъщност се готвим да разпокъсаме Сирия, още от 5 години насам и сега си търсим повод да го направим".

10

Анонимен

преди 8 години

Путин брани Асад не само заради руските бази в Сирия но и защото Катар иска да построи 1500-километров газопровод на стойност 10 млрд. долара през Саудитска Арабия, Йордания, Сирия и Турция който отваря възможност да прекара през територията на Сирия заобикалящ Иран (който подкрепя Сирия и Русия) газопровод до ЕС от страните от Персийския залив по-специално от Катар, чийто газ е около 3 пъти по-евтин от на руския монополист.

9

Анонимен

преди 8 години

та да дойде диктатурата на ФАЩ?!? Нема нужда

8

Анонимен

преди 8 години

"Убедени сме, че сега всички усилия трябва да се фокусират върху изпълнението на постигнатите договорености за спиране на огъня."==========Това е отговорно изявление, а не като пиндостанските бълнувания за някакъв "план Б", който те заплашват да задействат, защото се съмнявали, че Русия и Иран нямало да постъпят така, както очакват янките.Какво очакват америте? Чрез договорените условия за спиране на огъня, да постигнат политически промени и да назначат зависим от тях прецидент на Сирия.

7

Анонимен

преди 8 години

маде ин днес.бг. Така бива ли?

6

Анонимен

преди 8 години

"План Б" звучи тревожно за тоя дето е пропуснал план А :) а кой го е пропуснал за 4-та поредна година? И нема ли да се тревожи а?:)

5

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен-Какво се промени изведнъж? - нищо!Трябва им малко време да се реалокират :) А с ИД няма примирие, нали знаеш?

4

Анонимен

преди 8 години

Лавров каза, че никакъв план "Б" няма, няма и да има! Ама тук не цитират правилно, а говорят за тревожност! Made in dnes.bg.

3

RE:

преди 8 години

:) всевдоновини за псевдочитатели с псевдо интелект!оставям ви да се забавлявате!

2

Анонимен

преди 8 години

Нещо изведнъж от Москва много се притесниха спирането на огъня да не се отложи. Много държат огънят да спре. Нали докато не изтребят и последния терорист нямаше да спират. Какво се промени изведнъж?

1

Анонимен

преди 8 години

"Русия тревожна заради съобщенията за "план Б" на САЩ за Сирия"Толкова тревожна че си го премести!