13

Анонимен

преди 8 години

Ако нашите депутати тръгнат срещу монополите ,резултата е по силни и укрепнали монополи,ако защитават конкуренцията ,тя изчезва.Според по добре нищо да не правят.

12

Анонимен

преди 8 години

toplofikacia ako znaete kolko administracia ima az se izumih tri zgradi sa edna do druga personala nemoze da se razmine po koridorite

11

Sub

преди 8 години

Интересно за чии монопол тоя се бори или за корупцията и откачалките се един дол дренки само илюзия бро нема управия

10

Gost

преди 8 години

Като оня де се присмивал на един де работи честно ми пич тия караи се така с хихихихи а пък да видим дали няма да я докараш до онова место де няма измъкване барабар с ортаците си

9

Анонимен

преди 8 години

До 2017 г. влиза в сила и договора ТТИП на ЕС със САЩ, който дава права на американските монополи и банки да източват и съдят България за милиарди долари печалби.

8

ЦК на либерастите

преди 8 години

Няма да се плашите ! Картелите и монополите които оперират в България са защитени от колониалния ЗНИ! Никой не може да ги барне! Могат да крадат и от държавата и от потребителите!

7

---

преди 8 години

До ист - Престанете да повтаряте едно и също- познавате ли човека та непрекъснато някой някого плюва, вярвате на всичко което ви покажат новините - е не винаги това което ви се поднася е така- а казаното десет пъти от някой става истина, после ходи "докажи че нямаш сестра"

6

ист

преди 8 години

Кирето щял да бори монополите. Той е специалист, но за пренасяне контрабандна валута по време на юго енбаргото. Беше разследван, но нормално оневинен. Борците по време на прехода, продължават да борят демокрацията.

5

Анонимен

преди 8 години

'БСП вероятно ще издигнат депутата Кирил Добрев. Той е икономист и ще замени в комисията бившят член на ЦИК Александър Александров"Тези, верно ли??!!!

4

Анонимен

преди 8 години

Росен Желязков ще бъде избран - вече е решено - още от миналата лято де -нали той живее на семейни начала с Румяна Бъчварова - сега заедно и ще папкат...

3

Бойко

преди 8 години

И Фандъкова да се заемат с въпросите на гражданите за топлофикация. После и с другите

2

Анонимен

преди 8 години

Засега само Марешки, май, каквито и да са му подбудите.

1

Анонимен

преди 8 години

Нищо няма да се промени, ще вдигнат заплатите само на чиновнците, а държавния картел ще вдига цените заради ДДС и ще държи заплатите на работниците ниски заради стабилността.