19

Севдалина

преди 8 години

И да се молим този път да не е в зала!!!

18

The Trooper

преди 8 години

До Mиле КитичА не предполагаш ли, че в историята на бандата може да е имало повече от един вокалист ?И когато са идвали без Брус, той вече да не е бил в бандата ?

17

Батакист

преди 8 години

Концерта на стадион локомотив си беше много добре, но в Армеец беше мега зле - трудно се познаваше коя песен свирят. Ако е пак е в зала - без мен.

16

vlady

преди 8 години

До АнонименБлейз Бейли е типичен баритон и като такъв не е особено подходящ за Мейдън - има добри низини, но сравнително слаби високи тонове и съответно има проблеми с изпълнението на песните на живо.

15

Мюнхен, а и Щудгард

преди 8 години

До СандоСанде.....ти пи ли си гинкобилобата бре.....Щото или не си бил в Мюнхен преди четери години или те е усвоила пак деменцията......

14

Антипровокатор

преди 8 години

До АнонименНема а се провокираш с Брус......затова ти "праснах" минуса

13

Трип

преди 8 години

Като чета част от коментарите........и се замислих......Колко прав е бил Стивън Хокинг........според него примитивния живот се срещал по-често във Вселената, докато интелигенния твърде рядко......."Някои биха добавили, че очакваме в скоро време интелигентния живот да се появи и на планетата Земя" допълва Стивън.......е, на "Планета" ще почакат още като два-три векаИнак, Мейдън имат няколко празни дати между все още необявения Букурещ на 30 юли, така че, а дано..........

12

онз

преди 8 години

До Strangerе , а у друга статия говориш за новия правец като за наследник на 8м дето бил връхта на сладоледа горе доле по времето на "намбър оф дъ бийст" ... дилетант.поста е за сандо булавата, дето твори поредните наброски

11

факт

преди 8 години

Мейдън са номер едно в едно -никога не са били лицемери.Затова и не са любимци на МТВ,и сума наистина сатанистки телевизии.А за обвиненията в сатанизъм отправени тук от заблудени и невежи хора.Името е уред на средновековната инквизиция, с които са изтезавани и наказвани именно сатанисти и вещици . Затова е недолюбвана и на запад .Разбира се тези неща не се знаят тук и е тъжно да четеш глупости .

10

д

преди 8 години

Дядо Неофите де така?-Бързам чедо за концерта на Девицата .-Ама таз Девица е католишка и средновековна инквизиция...-Чедо аз съм я пускал таз брада ,когато слушах зз топ не на шега.-Викат ,че са Сатанисти.......-Не чедо ,сатанисти са нашите комунисти и атакисти!

9

Аз

преди 8 години

До повечето коментирали: пуснете си Планета и не се занимавайте с неща, които надхвърлят потенциала Ви ...

8

щш

преди 8 години

Освен за възрастта им не сте написали някакво мнение за таланта им. Колко сте елементарни братя българи!

7

Сандо

преди 8 години

гледах ги преди 4 години в Мюнхен. По едно време излезне Еди на сцената и мумиите станаха с една повече на сцената

6

Анонимен

преди 8 години

Колкото по- сатанистко, толкова по хубаво.

5

православен

преди 8 години

Култовите сатанисти идват отново. Клатете глави и им се кланяйте.

4

LiveEvil

преди 8 години

Искам Disturbed, а забравих те още не са се пенсионирали.Има време значи...

3

Анонимен

преди 8 години

На тия дедовци не им ли писна да си дерат гърлата?Да ходят да пеят на динозавърските вкаменелости в природонаучния музей!

2

Mиле Китич

преди 8 години

Брус Дикинсън предполагам е китариста, след като не се споменава какъв е а един път са идвали без него. предполагам не могат да дойдат без певица или барабанист.

1

11

преди 8 години

Ей тва е музика.