18

Анонимен

преди 8 години

Това е част от хибридизираната война, която Путин води срещу България. Първо поръчва на бабите-монахини от Самара да ушият знаме, после организира предаването му на българските опълченци в Плоещ, сетне жертва сумата е народ, че и подполковник Калитин, разкарва знамето по Шипка и Шейново! Всичко това против тези, с които сме съжителствали пет века! Само и само да проведе своята любима хибридна война! Питайте г-н Плевналиев, той ще потвърди!

17

до 15

преди 8 години

Налазили са те бежанци и емигранти като въшки. Бегай се оправяй с тях и спасявай планината .

16

Пре

преди 8 години

Слава на Русия !"умните и красивите" да не го припознаят пак като руското знаме !

15

Деян

преди 8 години

Според новата формулировка на историята ни от онова време, Самарското знаме не е символ на Освободителна война, а трябва да буди у нас тъга. Тъга, че намеателят ни, близкият ни съквартирант си е тръгнал. На 3-ти март не честваме освобождение, а скърбим за загубата на съжителя ни. Да има и нотка радост, с пристигането на новодомците - Русия. Чудя се докато децата ми станат 4-5 клас и нагоре, как ще им помагам по история, като тази, която аз съм учил, няма нищо общо с тази, на която днес ги учим?

14

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

пу-тино-и-ди-те пак ще се радват на *** си освобождение..

13

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

*** пак ще се радват на *** си освобождение..

12

Анонимен

преди 8 години

На истина за нас българите това знаме е светиня....но най вече за заралии,къде са нашите умници от парламента да кажат за съжителството.....

11

Анонимен

преди 8 години

А нашите нови братя и европейските ни партньори какво мислят по въпроса за показването на РУСКОТО знаме ?Съгласуван ли е този ход с Ердоган и Обама.Няма ли да се разсърдят Плевнелиев и Борисов.Как така ще се прави реклама на ПУТИН и РУСИЯ и то в денят, в който нашите освободители турците са ни освободили от омразните ръшисти ???

10

Анонимен

преди 8 години

а питахте ли американското посолство и президентчето дали трябва да се изнасят такива лоши работи? нали не е имало турско робство и Русия не ни е освободила? Най-добре и празника 3-ти март отменяйте. ще празнуваме вече 4-ти юли, да сме в крак с новите "братя"

9

кръчмар

преди 8 години

До 7Един въпрос извън тематана на, който съм убеден че ще ми отговориш компетентно.Снощи имах клиенти руснаци. Свършиха им парите и доплатиха с рубли. Къде мога да ги обменя ?

8

Роско от плевнята

преди 8 години

Какво Самарско знаме, какви руски окупатори. Тук никога не е имало робство, само присъствие на съюзнически войски от приятелски държави членки на НАТО, пазейки ни от руските нашественици.

7

Анонимен

преди 8 години

Това Самарското знаме сега последно руско ли е или може би турско - на нашите нови братя

6

Анонимен

преди 8 години

До юрист...Незнам за кожите-ама рашките наистина са свалили чал-***-та от главата ти.А като ти гледам поста-жалко че са го направили.Сега щеше да си в Анадола и да ти чистят редовно коженият диван....-или ти вече си там...

5

юрист

преди 8 години

До 4Някой някакси сме се освободили, но други, като теб, които изпадат в делириум под звуците на маанета /попфолк/ или в ушите им още кънтят залповете на Аврора са си ментално поробени. До ден днешен руснаци и турци "спорят", кой да ни сваля по три кожи. Хора като теб се чудят към кого да разтворят задни бузки.

4

еделвайс

преди 8 години

Всяка зима си мисля за този героизъм. При всеки студ и обилни снеговалежи си представям как хората някога са се сражавали в тези студове?! С какви мъки и неволи са се справяли!!!!! А ние?! Какво правим ние, и как се справяме в студовете, които дори са далеч по- различни от онези студове. Та геройството и подвизите на всички онези знайни и незнайни хора е много, много голямо. Достоен ли е нашият поклон пред тях?! М?!?!?!

3

Анонимен

преди 8 години

До юристТи съвсем си оплел жиците бе...Или си недоволен че русите тогава ти свалиха ч.а.л.м.а.т.а от главата...ОСВОБОЖДЕНИЕТО Е ФАКТ----независимо какви са били подбудите на Русия.ТОЧКА.

2

Анонимен

преди 8 години

А сега се трепят по кръстовищата заради клаксон...

1

юрист

преди 8 години

Т.н. санстефански мирен договор има всички елементи на облигационни правоотношения. Турската империя прехвърля една територия с едно население на Руската империя. При сключването му не са присъствали българи. И ние завалийте си направихме от това национален празник ?! До ден днешен ни набиват в главите, че сме били роби на турците, "освободени" от руснаците. Това е гротеска.