21

Жена

преди 8 години

15, "и обиконвено се опитват да компенсират някакъв комплекс, че не са достатъчно мъжествени.", а аз дали мога да ви попитам след като по външния вид разпознавате комплексите на хората, вие в какъв вид си държите окосмяването в междукрачието, че ми е много интересно как ще разтълкувате собствените си окосмявания и комплексите ви свързани с тях? Като ще прос-еем да ***--еем.

20

Жена

преди 8 години

15, аре да си измислиш някакво друго никче, че хората може да объркат, че ти съм аз, тоест същата, която е написала коментар 9. То, че и аз пиша просташки пиша, ама твоето малко ...доста прос-то ми се вижда. Никога не бих се изразила по този начин за нечий външен вид! Само изпрос-тели жени или оглупяващи мъже биха могли. Хайде да пробваш с друго Именце, моля. Нали няма проблем?

19

жена

преди 8 години

Брадатите мъже винаги седят някак нечистоплътно.

18

до 8

преди 8 години

якооо ;)))

17

Анонимен

преди 8 години

Мъжете си бръснат брадите и гърдите за да се харесат на жените.Жените си бръснат катеричките и краката за да се харесат на мъжете. Резултатът е все повече алергии и кожни екземи.

16

една от всички

преди 8 години

Мода, секси? Глупости.С това мъжете си оправдават мързела.Не познавам жена, уважаваща себе си, да е привлечена от мърляв мъж.Интересно дали мъжете харесват жени,които не се епилират и поддържат външния си вид.Дали ако това стане мода и при жените ,такава " модерна" жена ще им се стори секси . Мързелът ви не ни харесва.Ние искаме да галим лицата ви, а не проскубаните ви бради,дори и ДОБРЕ ОФОРМЕНИ И ПОДДЪРЖОНИ.

15

Анонимен

преди 8 години

Не познавам жена която да харесва мъже с Бради но последните могат лесно да направят компромис за това че имаш брада, а за нас мъжете е много практично защото ни спестява малко време от всекидневието и ако това спестено време го отделиш на жената та остава много доволна.

14

преди 8 години

Много мразя мъже с бради. Като ги видя и първата ми мисъл е, че са нечистоплътни. Да не говорим, че брадата състарява. И боде. И се гадна. Та не знам кой ги харесва точно. На мен са ми противни. Да не говорим, че това си е чист мързел. Както жените си почистват окосмяването, така и мъжете трябва да го правят. А не да ми се разкарват с космалаци по лицето.

13

Жена

преди 8 години

Мъжете с брада винаги са ми били отвратителни, изглежда нечистоплътно, боде ме неприятно и обиконвено се опитват да компенсират някакъв комплекс, че не са достатъчно мъжествени. Въобще не го разглеждам като белег на потентност, а като белег на мърлявщина.

12

Брегор

преди 8 години

Мъжката брада действа възбуждащо на жените когато са в овулация защото е белег на мъжката потентност и сексуална зрялост.

11

Брегор

преди 8 години

Добре поддържана брадата е символ на мъжественост и мъжки авторитет, както дългата коса е символ на женствеността при жените. Брадата е първия и видим признак на разликата между мъжа и жената и е признак за половата зрялост и тестостерона в мъжа както гривата на мъжкия лъв. Грешка е изискването за гладко обръснати бебешки лица, това лишава мъжкото лице от достойнство, но понеже живеем в такива времена предлагам компромисно решение - няколкодневна поддържана брада.

10

ес - тетка

преди 8 години

Най-готинят брадат мъж със съвременна и мъжествена брада е МонДьо-другите са твърде първични.

9

do мима

преди 8 години

"да бъди хубав!!!!"...ай стига ла...ми чи как да ни можи да бъди ? Кот и да кажиш, можи и ша бъди.

8

факт

преди 8 години

Не познавам такива жени,които припадат по мъже с бради. Вероятно авторът(ката) пристига от Афганистан или Ислямска държава

7

Жена

преди 8 години

Аз особено много се впечатлявам на онези същества с мустаци и бради и с онова завито кокче коса на върха на главите им. Все още се опитвам да си дам отговор това мъж ли е или недокосвал се до жена модерен мръхльо....

6

жена

преди 8 години

Да бе харесваме ама друг път. С тая *** лабърсексуална мода не можеш по улиците да познаеш кой е от ислямска държава и кой обикновен ***.

5

Анонимен

преди 8 години

Важно уточнение - става дума за поддържана къса брада, козя брадичка или за тридневна брада. Попските фъндъци и талибанските храсти са за по-извратени.

4

Анонимен

преди 8 години

"МЪЖЪТ" С БРАДА И ГЪДЕЛИЧКА КАТЕРИЧКАТА НА ДЕВОЙКАТА И ТЯ ПОЛУЧАВА ПО СИЛЕН ОРГАЗЪМ. ТЕ ВСИЧКИ Л.ЗАЧИ СА С БРАДИ АКО НЕ ВИЕ ИЗВЕСТНО! Е.АЧИТЕ УМРЯХА ПРИДИ 20 ГОДИНИ.

3

мима

преди 8 години

Нищо по-противно от мъж с брада няма...гнусна мода...мъж, който прилича на талибан не може да бъди хубав!!!!

2

еделвайс

преди 8 години

Жените?! Така според заглавието се разбира че се отнася за всички жени. Аз пък изобщо не харесвам не харесвам такъв мъж. Мъжът трябва да е обръснат, прилично подстриган, с прилично облекло, чистоплътен, и възпитан.