8

Анонимен

преди 8 години

Българите гледат такива предавания заради сеира. Ако ми кажете поне една рецепта която сте запомнили от предното предаване, тогава ще ви повярвам че го гледате заради кулинарията.

7

Неа

преди 8 години

Не вярвам за полицайката от ГДБОП .... Информацията е конфиденциална . Не случайно са с маски .... Може да работи нещо по администрацията . Това повече ми се вярва .

6

Анонимен

преди 8 години

Радвам се, че започва втори сезон на едно от малкото предавания, които човек гледа с удоволствие и докато си почива научава интересни неща.

5

Анонимен

преди 8 години

Много си е хубаво предаването.Верно,че не е пълно с агресия,нито е индийски сериал ,но се забавляваме и научаваме нови неща в областта на кулинарията.

4

Анонимен

преди 8 години

До Боб с наденицаПредполагам си чудо на природата, което не се храни. Аз обаче съм обикновен човек, който уважава кулинарното изкуство. Предпочитам телевизионнен формат в който хора се състезават с позитивните си умения, отколкото такъв който по цял ден лежат пиянстват и се занимават с просташки интриги.

3

гдбоп

преди 8 години

До спонсор на МВРМного си *** бе Саше !!!!!!

2

Боб с наденица

преди 8 години

Налагат на българина ценностната му система да опира до едното ядене.

1

спонсор на МВР

преди 8 години

Докато полицайка от ГДБОП за удоволствие заджурква сосове за манджи, на Околовръстното мутрите бият мирните граждани. Заради удоволствието от побоя!