64

Анонимен

преди 8 години

По нагло защитаване на престъпници досега не е имало в криминалната *** България. Ако го бяха застреляли щеше да излезе, че умрял от апендицит. Ясно е че убийците имат параван и от съд и от полиция и от прокуратура.. Със сигурност са политически спонсори. Такива престъпници в държавата на мутрите с мутренския премиер Боко Тиквата са винаги невинни, а убитите виновни Сега да се вдигне Враца и да им подпали чергите. Ако съм на брат му ги стрелям и подпалвам веднага.

63

Коментатор

преди 8 години

Отишло си е момчето но едно е ясно - и да беше оживял нямаше да представя България на състезания по таекуондо. Просто трябва да имаш талант и класа. При него - нито едното, ното другото. А че носу бокс значи че е бил доста ***.

62

Анонимен

преди 8 години

Момченце,бъди благодарен че не сме нормална държава.Ако бяхме,вече щеше да лежиш за лъже свидетелство.Същото важи и за кифлата.След като излезете,щяхте да работите години,само да плащате обезщетения за клевета и уронване на личното достойнство.Но не се притеснявай.Нищо няма да ти се случи.Ние не сме нормална държава.

61

Анонимен

преди 8 години

Ако съм му брат на тоя, вземам първото пушкало което ми попадне под ръка и отивам да мъстя за брат си.Никакъв съд, никаква полиция- тая работа в България не става.

60

Анонимен

преди 8 години

Да би мирно седяло, не би чудо видяло! Като имаш проблеми със сърцето се пазиш от стрес, излишни емоции и др. За да се направи на мъж пред "мурвата" си загуби живота. Не ме разбирайте погрешно и братята са виновни, но и родителите не са дали на момчето възпитание. Когато ходиш с бокс, това означава, че е готов за такива разправии. А и не вярвам за пръв път да влиза в разпри по пътя.

59

Анонимен

преди 8 години

ето кой е виновен:"каквото сам си направиш друг не може да го направи"

58

ivailo1403

преди 8 години

До BarniДокато четях статията точно този въпрос и аз си зададох ...

57

ANONOMENima

преди 8 години

Ima medicinska ekspertiza,4e Todor e pochinal vsledstvie na sarde4ni problemi ot rojdenie A NE 4E E BIL BIT....TO4KA...DELOTO E PRIKLIU4ILO...ZABRAVETE.KAKVO STE SEDNALI DA REVETE TOVA I ONOVA NA BULGARINA MU DAI SAMO DA REVE I DA SE OPLAKVA,NASQKADE MU SE PRIVIJDA KONSPIRACIQ. VSI4KI NI GONI PRANOQ I CQLATA NACIQ E LUDNALA...

56

има виновни

преди 8 години

...Има ,единия си плати ...а другите край него не преставате с простотиите си да джавкате и се излагате !

55

Макаренко

преди 8 години

абе, а ако тоя днешния беше изкарал на дядо си пищова и беше натръшкал ония с палките, дали близките им щеха да протестират за нарушаване на условията на неизбежна отбрана?

54

онз

преди 8 години

га пълни носо с химии ни рива...

53

до 64

преди 8 години

До АнонименНяма такава ирония - разсмя ме истински :)))Добре че има такива хора като теб в нета

52

Анонимен

преди 8 години

наскоро имаше осъден за убийството на куче или котка,не се сещам точно какво животно беше.....та въпросът ми е дали направиха аутопсия на това куче или котка....може пък човека да е бил невинен....просто животното може да е страдало от сърдечно заболяване....и човекът убиец е невинен....след като не е имало експертиза...

51

ANONIMEN

преди 8 години

" BULGARIA E PRAVOVA DURJAVA """"""""" ZATOVA PREBIVAT I UBIVAT I NAKRAQ VINOVNI NQMA ......... VINOVNI SA BITITE I UBITITE ????????????

50

До алчния брат

преди 8 години

Има вина и тя е на тези, които са ви възпитали.

49

Анонимен

преди 8 години

Unifiziere na sad i dojivoten satvor Ako pokoinoto mom4e e sin na njakoi Deputat ot gerb ili na zatarov. 6taha da sa v Satvora Eli pa na njakoja Mitra milioner ne vi e Sam ubizite na Svoboda a mom4eto v groba

48

североЗападнали

преди 8 години

Та в случая сме свидетели на поредната врачанска малоумщина. Голямо ходене по медийте, голямо нещо. Защо не възпитаха първо сина си, а не сега след дъжд качулка. Нали брата каза, че било нормално във Враца да се ходи с бокс и дори той имал. Е да де, ама аз познавам доста хора от Враца и никой от тях не носи бокс. Значи лъжат, като разпрани *игани тези от семейството на Тодор. А приятелката му е такова лъжливо и *ъпо парче, че е абсолютно олицетворение на врачанска ***. То там други няма...

47

североЗападнали

преди 8 години

Има една приказка, която съм е чувал от врачанин:Във Враца и гарга не каца. Вярна е да знаете. Ако в Бг матряла е лошв северозападнала Бг е х3 по-лош. Във Враца съм ходил няколко пъти и съм се изумявал каква малоумщина, наглост и селски тарикатлък може да има по нашите ширини. Хората се майтапят с Перник, но повярвайте във Враца нещата са много по-зле. А врачанските куки, като видят кола с друг номер и веднага си на мушката и почват да те изнудват да им дадеш пари. Ужасно е там!

46

Анонимен

преди 8 години

Преди време син на полицейски шеф ,във Враца ,уби две деца на пътя.Как мислите дали имаше наказание?

45

Анонимен

преди 8 години

Тези братя и двамата са май от един дол дренки -единия побойник другия нахалник....а приятелката на Тодор лъжкиня. Врачански дръвници без елементарна култура.