81

Анонимен

преди 8 години

Най-после, чак сега израелските вестници отразиха посещението на нашата делагация! Обаче само като вметнаха в новината за трупа на палестинеца в двора на палестинското послоство в София, че това станало след визитата на българския премиер. В новината също е казано, че българските власти последните 22 години отказвали да им предатат палестинеца, за което Израел много пъти бил молил! 9tv.co.il/news/2016/02/26/222197.htmlТА ТОВА Е "ОБИЧ" ИЗРАЕЛСКА!

80

Анонимен

преди 8 години

"Отношенията ни с Израел са повече от приятелски" :)---Значи - любовни, сексуални ... Какви ги дрънкаш, бе тикво-о-о!

79

Джедай Мастър

преди 8 години

Направо рапона да наградят с Нобелова награда за спасяването на евреите, той така обича да си приписва чужди заслуги, защо не и това.

78

Анонимен

преди 8 години

От много любов много срамни болести.

77

Дане

преди 8 години

Обичаме я и затова искаме час по-скоро тиквата да се махне от властта за да тръгне страната ни напред.

76

Анонимен

преди 8 години

няма нищо по долно от бг депутат уплашени от референдума решиха да напаравят задължителни зимните гуменяци гръм да ги удари изедниците,земетресение да им бутне заграбеното и да попоаднат в епицентър на всички нещастия

75

Ммммммм

преди 8 години

До този е изключил...Борисов и да се продава на Талмуда, няма кой да го купи. Нещата не стават така както си ги мислите. Не е въпроса само да се продаваш. Нали някой трябва да те купи ? Талмуда това е учение, за едни добро, за други лошо. Борисов няма право да го учи

74

Анонимен

преди 8 години

Борисов провери ли каква е цената на тази обич ? Безплатна любов няма. Кака е истинската причина за тази среща в Израел.? Търсят се земи за преселниците мюсюлмани от Сирия и Ирак ...Нещо по този въпрос няма ли да ни каже ?

73

еделвайс

преди 8 години

От статията така и не разбрах защо премиерът е на двудневно посещение в Израел? А иначе - да- всички обичат България извън докладите си обаче. В докладите е истината, Бойкооооо, в докладите! За мен е по- важно какво пише в тях. В тях е истината ( освен във виното).

72

този е изключил...

преди 8 години

от всякъде! така се получава, когато си се продал на Талмуда !!! Жална ви майка !!!

71

факт

преди 8 години

A a a , спор няма -всички обичат България-така както вълка обича агнето..

70

Анонимен

преди 8 години

Та ще се намери ли кой да ми отговори на въпроса - защо в израелските вестници не е отразено посещението на българската делегация?

69

позитано 20

преди 8 години

А кой обича Русия?

68

Анонимен

преди 8 години

Тоя па дървен ***, тука в в България посред бял ден излизат 3-4 мутри с палки и пистолети да налитат на бой на обикновените хора, тиквеника обяснява къде по света ни обичали, ало *** оправи си *** първо, после говори врели некипели, кой, къде и защо!!! е..и. наглата и безочлива мутра!

67

Анонимен

преди 8 години

Мисля, че не само заради конкуренцията в туризма в израелските вестници не е отразено посещението на БГ делегацията в Израел. Те се борят колкото може повече хора с еврейски произход да се заселва в държавата им - в медиите им непрекъснато се изтъква колко много хора от Украйна и Русия се преселват при тях. В същото време има една тенденция за изселване на техни граждани към Канада и ЕС. България като място за заселване за тях е много привлекателна и тук имаме пак конкуренция за човешки ресурс.

66

Анонимен

преди 8 години

Всички без русофилите!

65

Е - Ник

преди 8 години

Всички обичат Рейманд...ама това май беше комедия... Не ли?

64

Анонимен

преди 8 години

г-н *** премиеръ

63

Наблюдател

преди 8 години

Лъжец N 1 на България намерил кого да баламосва!

62

ivan

преди 8 години

*** !