90

Анонимен

преди 8 години

Слушайте сега и си записвайте какво ще кажа, тия москвичи ни купуват продажниците с нашите собствени пари под формата на газ и петро рубли, за пример най големия русофил в България атака и волен сидеров който 1991 пишеше антируски статии във вестник демокрация да освободиме Альоша от наряд, и това е днес русофил, т.е. рублофил номер едно в момента в България

89

матросчо

преди 8 години

Хайде стига с реформи, и енергетиката ли искате да разрушите. Така не се прави и ако така действате в другите държави, скоро тази демократична общност ще се сгромоляса и ДАИШ ще бъде детска игра. Ще ви кажа единственият спасителен план - направете заплатите и пенсиите като вашите и спокойно интегрирайте мигрантите, няма да ви пречим.

88

Анонимен

преди 8 години

До еделвайсАко си педалчо и харесваш путин външно твой проблем но дъщеря му е доста грозничка, добре че е богата че на дали щеше да има кой да я клати сред държава от импотентни алкохолици

87

Анонимен

преди 8 години

I nashte deputati kradat bezgtanichno... koeto e oshte po losho.

86

еделвайс

преди 8 години

С напредването в годините си, човек естествено променя външния си вид. Путин остарява, но не погрознява, както много други политици. Това означава че е душевно чист човек. Коментарите по останалите теми оставям на вас.

85

боби

преди 8 години

До Анонимен 148Именно АноУмни аз ползвах думата Воювала защото Първата Балканска Война Ние Нападаме Османската Империя, А втората Балканска Междусъюзническа война Османската Империя ни напада.

84

Наблюдател

преди 8 години

Последните 3 коментара са явно от турското посолство

83

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 138Кажи бе русогъзолизецо и кремълски слуга, к'во търсиш тук ?

82

Анонимен

преди 8 години

А бе окупация, мокупация рашките вървят по наклонената плоскост. И по-добре така,не ни трябват "доброжелатели" като тях. Страна с амбиците да бъде империя, не може да е доброжелател на никой.

81

Анонимен

преди 8 години

Николчо мамин,сладък,еврогъзолизецо.Защо не попиташ господарите ти,в каква зависимост от Русия е Германия,че вече си строи втори газопровод,директно от Русия,от който да снабдява независимите си от Руския газ слуги,напъхани в подопечната и империя,ЕС?!Ама то гадното лицемерие,е висша привилегия на господарите.Слугите са само да ядата сопата и да бъдат вечно виновни!

80

$оро$

преди 8 години

До благодарямоля

79

Боби

преди 8 години

До 134Абре Умници ВИЕ История ЗНАЕТЕ ЛИ?Турция не ни е НАПАДАЛА ЗАЩОТО ТУРЦИЯ СЕ ОБЯВЯВА ЗА НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА 1920гОсманската Империя след нашата НЕЗАВИСИМОСТ 1909г е воювала с нас 2 пъти.Русия е Воювала с нас Един ПЪТ и СССР е Воювал също Един ПЪТ. Ако последното може да се нарече война. Окупация със сигурност е имало.

78

кокоspa

преди 8 години

Колкото по-малко общи интереси имаме с този на снимката толкова по-добре за България!!!Техните интереси ВИНАГИ завършват с смачването на доброжелателя.Прочетете историята им!!

77

Анонимен

преди 8 години

Фондация "Америка за България" спонсорирала вестника а на ден 15 статии за Путин излизат. Трудно се разбира русофилската глава...

76

До 130

преди 8 години

Е, как?!?Нали се твърди, че фондация "Америка за България" спонсорира "Днес БГ".А тези, които спонсорира САЩ им служат за изтривалки.Няма как да има обективна журналистика там, където има купена журналистика.Само гледай триенето на коментари на този сайт.Като изпълзи Прецедента и започне да говори глупости, от 2/3 до 3/4 от коментарите в хтози сайт са изтрити.Гласност, демокрация и т.н. ... лафове от времето, когато ни будалкаха, за да ни гепят държавичката са празен звук вече и майтап.

75

Анонимен

преди 8 години

"Руската власт над България не е безгранична" :) :) :_)и два реда не съм чел нататък от помията - тя ясна!*** наистина неполитизирана и обективна журналистика!

74

До 121

преди 8 години

Долен американски гъзолизецо, гледай си работата, целувай американските *** мълчаливо.Не се озъртай, малко сте тези, които с упоение изпълнявате тези хигиенни функции...Няма кой да те измести от мястото, където се чувстваш чудесно. Само не мляскай силно, да не смущаваш нормалните хора около себе си...

73

Анонимен

преди 8 години

До ГрошНе сме влизал в стълкновение с Турция тези 100 години защото знаеха,че по един или друг начин сме с Русия-затова и османците си траеха--дори и при възродителният процес.И аз силно се надявам,че кюрдите ще им мътят водата,та да не поглеждат към нас--защото Ердоганчо е много самонадеян и бляновете му за османската империя са факт.

72

Анонимен

преди 8 години

Евро (?) партенка!Руската власт над България не е безграничнаСофия да реформира енергетиката, за да се отърве от зависимостта от КремълТези не са със всичкия си! САЩ ги използват за висогоговорител, защото са с мозък на пиле...Ако някой има безгранична власт в България, това са САЩ. Правят си тук каквото си поискат и винаги за наша сметка.Пропагандаторите от Европа е време да престанат да излъчват глупостите, които им дикутва САЩ, защото властта му в ЕU не е безгранична.Аман от натрапници

71

Грош

преди 8 години

Турция има огромни проблеми с кюрдите, и вътрешни, и външни, които я обезсилват. Надявам се, че няма да си вземе таралеж в гащите, да се занимава и с нас. Да си припомним, че не го направи при Съединението 1885 и даже по време на Възродителния процес и Голямата екскурзия. Не сме влизали в стълкновение с Турция от 1913, повече от 100 години. Опасни са ислямистите, които идват на потоци като имигранти.