89

Непукис

преди 8 години

Ще е супер ако поничките пратят на семейството му извинителна бележка с една кутия вкусни понички.

88

Коментатор

преди 8 години

Малко прилича на млад Гришо този бияч с боксовете. Ама умпрял безславно.

87

Анонимен

преди 8 години

тука егати хлебозавода-пълен с понички е тоя форум,ама дано с децата ви се случи същото като с Тодор!

86

Анонимен

преди 8 години

Ако Тодор беше останал жив сега щяха да го съдят за нанасяне на телесни повреди, вероятно средни телесни повреди.

85

Реалист

преди 8 години

Нормалното е сега братята да бъдат оправдани напълно и да се снеме това обвинение в хулиганство, което остана за да се задоволи част от тълпата, която беше манипулирана от медиите, че двамата братя са виновни. Няма как те да са хулиганите, когато Тодор ги бие с бокс при това Тодор е специализиран в това как да се бие. Може би пак тук ще ме изтрият, но след време ще се види, че съм отново прав.

84

Реалист

преди 8 години

Горе-долу това, което се е случило написах тук и ме изтриха и ми забраниха достъпа, когато течеше някаква медийна истерия против двамата братя. И без тази медицинска експертиза за всеки нормално мислещ човек, беше ясно, че не братята са причина Тодор да почине, а причината е в самият Тодор.

83

Анонимен

преди 8 години

Господ ще им даде заслуженото на тези понички, но това е поредното доказателство за липсата на правосъдие в страната.

82

Анонимен

преди 8 години

Все пак е бит, това преживяване не минава без емоция.

81

ЛИЛИ

преди 8 години

Е да те са връзкари и ще се измъкнат ненаказани. За съжаление това е България!

80

сичко е цирк с гомна

преди 8 години

Уж нямаше да съди Врачанския съд, то пак той раздаде правосъдието...Made In Bg !

79

Анонимен

преди 8 години

Виновни за смъртта на момчето са само и единствено родителите му. Колкото и да обикалят по медиите да изкарат друг виновен, причината за смъртта на момчето е комбинацията от лоши гени и лошо възпитание. Верояттно вина имат и лекарите, при които Тодор е бил на прегледи. Може би и там трябва да поровят от прокуратурата.

78

redordead

преди 8 години

извинявам се, не знам дали е бил с БМВ, но това е без значение. Интересен и фактът, защо едно от първите работи на дошлите на място негови приятели е била да изхърлят и скрият бокса?

77

redordead

преди 8 години

фактите са, че младеж в БМВ се спречква с пешеходци на пътя иизлиза да ги бие с бокс, но нещата загрубяват.Но медиите, за пореден път, без да са си проверили фактите опищяха отарълка без да изчакат експертизите. Да, зна, че в БГ всичко е възможно, но некасе замислим за следното. Ако на пътя беше някой дядо и младежът мубеше избил зъбите с металният бокс (подобно на случая в Бургас в автобуса), дали коментрите за него щях да бъдат, че е млад нагел или, че е изверг?

76

един друг

преди 8 години

112-ти е много прав. Ето ви и друг пример: Ако този Тодор беше отишъл да гледа филм на ужасите и примерно на някой кадър се стресне и почине от това, кой е виновен: собственикакът на киното, сценаристите на филма? Хайде малко да почнете да мислите. Поничките може да не са цвете за мирисане, но и починалия с бокса ...... хич нямам какво хубаво да кажа и за него.

75

Анонимен

преди 8 години

Фактите са такива, че младежът ги е нападнал с хладно оръжие, те са се защитили. Ако ги осъдят дори и за хулиганство, могат да осъдят България в Страсбург. В конкретния случай хулиганската проява е била единствено от страна на Тодор. Това че е починал, не променя характера на деянието му.

74

Дааа

преди 8 години

До КристиянАз искам да махна децата си от тук! После и аз се махам!

73

Л

преди 8 години

Въпрос към тези дето продължават да твърдят "ама ако не го бяха били" - ако утре спите с девойка със сърдечни проблеми и от адреналина сърцето й спре - вие ли ще бъдете виновни ?

72

муспи

преди 8 години

Няма ли опасност тези Врачански съдии да се превърнат в реставратори на фашизма у нас? Че Хитлер не е убил нито един евреин, в лагерите в управата не са работили национал социалисти, надзирателите са биле все евреи предвид техни вкус към такъв род работа. Но германците още плащат за 60 милиона убити, което е съвсем фантастична цифра, - а фашистите казват че е нямало никакъв холокост?! Изглежда че евреите са починали по свои здравословни проблеми, но как след като след войната стават повече?!

71

Solar Power

преди 8 години

До АнонименТака става с тези бойни изкуства и агресия всеки си намира майстора.Не си стои човек и да лъска пръчката а се занимава с глупости и гъзария.Това важи и за двете страни.

70

Анонимен

преди 8 години

Като се има предвид предишния случай на хулиганство и трошене на коли и заплахи за убийство и изкормяне- мога да си представя какви заплахи е отправял към Тодор когато го е държал отзад и му е извивал ръцете - както се вижда от видеото....