11

Анонимен

преди 8 години

До Велико ТърновоТомов има образование, но няма висок стандарт на живот.

10

Велико Търново

преди 8 години

Доста от изброените хора демонстрират доста висок стандарт на живот, несъответстващ на заплатите им ( понеже сме малък град тези неща се виждат и знаят).

9

vanina

преди 8 години

Надявам се това да не е поредната PR акция и този път провинилите се да бъдат осъдени и да върнат сумите, които са взели.Писна ни вече!

8

Анон

преди 8 години

До СмяхххххххТози е бил там за няколко месеца, тъкмо е започвал сигурно и са го сбарали, пълна бушонерка

7

Велико Търново

преди 8 години

Пламен Томов, няма 100 000 лева, вие за милиони говорите, квартален ми е , знам го, пълен бушон, дори съм сигурен че няма и образованието да заема този пост.

6

Анонимен

преди 8 години

А шефа на пътното,пътни строежи а да те са ваши

5

а

преди 8 години

всички хванати са снасяли по веригата за софийските си началства-това без чадър не става ,после ще обжалват и ако недай-боже загубят ще си направят счетоводни къщи и пак ще рекетират с връзките си с останалите на работа бивши колеги в НАП,НЕ СЕ ТРЕВОЖЕТЕ ЗА ТЯХ,като свински черва са оплетени

4

М...ДА..

преди 8 години

ЗАПОЧНАХА ПАК ПОКАЗНИТЕ АРЕСТИ ТОВА НИ Е ПОЗНАТО ЦВ.ЦВ. СЕ УСПОКОИ ЧЕ Е ПАК НЯКАКЪВ???И ЗАПОЧНА С КОМАНДИ САМО ЧЕ ЩЕ ВИДИМ ДАЛИ СА ВИНОВНИ ТЕЗИ С БЕЛЕЗНИЦИТЕ АКО НЕ СА ЩЕ ХОДЯТ ПАК В СТРАСБУРГ И БЪЛГАРИНА ПАК ЩЕ ПЛАЩА - НА КОЛКО АРЕСТУВАНИ ПРЕЗ ЦВЕТАНОВОТО ВРЕМЕ ПЛАЩАХМЕ А ТРЯБВАШЕ ТОЙ ДА ГИ ПЛАЩА

3

Бай Миле

преди 8 години

А шефа на НАП-а кога???

2

Анонимен

преди 8 години

А Цветанка Недева кога ще я опандизят? Тая колко се облажи ... бедна ви е представата.

1

Смяххххххх

преди 8 години

Арестуват бушона, след 1-2 месеца ще го пуснат да си харчи милионите. Ще повярвам, ако направят тотални проверки на имущество и арестуват всички, които не могат да докажат доходите. Е, да, ама: 1. Трябва да арестуват 99.9999999999% от политиците в България, както и спонсорите им. 2. Няма да ни стигнат затворите, ако арестуваме всички мошеници.