143

Кали

преди 8 години

Ама може да се слушат разни еко-терористи, така ли??? Доста тъпо и незряало.

142

жорж

преди 8 години

Към 158. Да мой пропуск. МНОГО ЩЕ ГО ГОРОИЗИРАМЕ- ДВОЕН СЛУГА. Извинения.

141

Анонимен

преди 8 години

Ало,Ваньо,виж,там,полицаи ли са,митничари ли са...Веднага ги изкарай оттам...Аз съм му обещал на Мишо Бирата...Само наивници могат да си помислят,че се събудил сутринта Агент Буда и ,чудо:целият в бяло!

140

МА

преди 8 години

Не е далновидно да се абдикира от проблеми, а за МОСВ се знае, че кляка на Зелените,ама хайде.

139

цецо

преди 8 години

И какво прави кратуната в Израел. Сигурно ще му дават инструкции за окончателно съсипване на държавата.

138

Анонимен

преди 8 години

НЯМА ЛИ А Я СВАЛЯТЕ ВЕЧЕ ТАЗ КРАДЛИВА МУТРА БЕ?ТАКЪВ ХАОС И АНАРХИЯ НЕ Е ИМАЛО ОТ ВИДЕНОВОТО ВРЕМЕ!

137

Анонимен

преди 8 години

мишковците наизкочиха да плюят, значи гласувам за ГЕРБ!

136

жорж

преди 8 години

Проследете брътвежите на Мутрата . ТОЙ е ,, за,, , но ...,,консенсус,,. Кеворкян е прав за нашего брата, българина. Хваща се и се радва на ,,народняшкото,, говорене на Мутрата . А МУТРАТА , ПРОСТО СЕ ПОДИГРАВА С ВСИЧКИ И ВСИЧКО , ЗАСТАНАЛИ ПРЕД НЕГО. ДА ВИ Е ЗДРАВ И ЖИВ , СЛУГАТА НА ЖИВКОВ.

135

Анонимен

преди 8 години

Бойко каото не работиш за олигарси и приятелски кръгове кажи КОЙ лапна разликата от 47 милиона долара от бартера на ваксините с Турция. Внесени 200 хил по 15 долара едната , изнесени БЦЖ 6 милиона по 8,4 долара /тази са цените в Турция на ваксините/. Та разликата е 47 милиона долара. А иначе Москов може да си говори каквото иска той е като Пинокио.

134

Анонимен

преди 8 години

Бойко ти си голям *** по - голям от Тато !

133

Колио

преди 8 години

Боко не работи за арубис,евн,еон,енергопро,шел,дьнди,пеевски,ЕРИКАНСКИТЕ тецове,и т.н.Тои работи за наще национални интереси май или за неговите.

132

Профи

преди 8 години

Не мога да повярвам, че Бойко се връзва на манипулациите и лъците на зелените човечета. Вместо да реши един път завинаги проблемите в ски зоната в Банско. Да спре безумните поръчки на Зелените, които точат милиони от държавната хазна.

131

Анонимен

преди 8 години

Борисов да не разтяга локуми, а да каже, кой накичи 4 пъти повече ВЕИ-та през 2012-та, които оскъпиха цената на тока и на кого са тези ВЕИ-та ?

130

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНамирали са се по бюджета в сметка Текущи разходи. Вече ги няма. Изтекли са .... някъде... текущо.

129

питанка

преди 8 години

ОЛИГАРХЪТ ВИКА ДРЪЖТЕ ОЛИГАРСИТЕ. АМИ ОНАЗИ РОЖБИЧКА ИВО ПРОКОПИЕВ?

128

симо

преди 8 години

ПРЕЗ 2011 г. МИКИ МАУС ЛИ БЕШЕ ПРЕМИЕР? ЗАЩО НЕ СЕ ОБЯВЯТ ИМЕНАТА НА ЧИНОВНИЦИТЕ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ, КОИТО СА ПРОВЕЖДАЛИ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ПРОЦЕДУРИ И ДА СЕ ДАДАТ НА ПРОКУРОР, ЩОМ ПРОЦЕДУРИТЕ СА КОРУПЦИОННИ? ЗАЩОТО ИЗЛИЗА, ЧЕ ХЕМ ПРОЦЕДУРИТЕ ПО ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ СА КОРУПЦИОННИ И СЕ СПИРАТ ПО ТАЗИ ПРИЧИНА, ХЕМ ЧИНОВНИЦИТЕ СА ЧИСТИ КАТО СЪЛЗА. Ех, къде е Моника Маковей?

127

Анонимен

преди 8 години

Борисов вместо да се прави на Дева Мария и Майка Тереза едновременно, да даде отчет пред БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, къде са 25-те милирада, които е изтеглил досега.Иначе слугинажната жураналистика щеше да изяде с парцалите Орешака заради това, че се опита да изтегли почти 1 млрд, с който да запуши дупката от откраднатите от Дянков и Борисов пари от Здраванта каса.А сега си траят, все едно че милиардите ни падат от небето и няма да ги връщат и правнуците ни.

126

Анонимен

преди 8 години

Не може ли??? Айде, бе!

125

Анонимен

преди 8 години

118, ВЪВ ВРЪЗКА С ТВОЕТО ПИТАНЕ,ТРЯБВА ДА СЕ ОТПРАВИ ОЩЕ ЕДНО - ЗА КОНЦЕСИОННИТЕ ДОГОВОРИ ЗА ДОБИВ НА ЗЛАТО И ПРЕСТЪПНО ЖАЛКИТЕ ТАКСИ,КОИТО "КОНЦЕСИОНЕРИТР ПЛАЩАТ.Май и тук се задава една КРАЙНО ПРЕСТЪПНА СХЕМА,в ущърб на държавата,което означава добавка на престъпници,към НАРОДНИЯ СЪД.Стига сме спали престъпно и ние,че няма пред кого да ни изправят ,в качеството на НАРОДЕН СЪД!

124

Анонимен

преди 8 години

Боко + Пеевски + Василев + Доган + Цацаров !НАРОДА ПЛАЩА СМЕТКИТЕ + ЗАПЛАТИТЕ ИМ !