157

nina

преди 8 години

До БЛГНКакви права се нарушават?В къщи всеки да си говори на майчин,бащин,бабин или лелкин език.Когато се прави политическа агитация за българска партия и български Парламент,то агитацията трябва да е на български.Това е официалният език на тази държава.Точка.Кой прави агитация на арменски,иврит,гръцки и тнт?Защото имаме и други малцинства в България.

156

БЛГН

преди 8 години

Поздравления! Та нали живеем в демократична държава и изповядваме демократични ценности?! Не бива в 21 век да съществува забрана за използване на майчин език в каквато и да било сфера. По този начин се ограничава достъпът на хората до информация, нарушават се изконните права на човека! В европейска България кога ще се научим да живеем по европейски?!

155

...

преди 8 години

както е във всяка държава член на европейския съюз малчинсвата са с равни права така и ни в България искаме същото тва което е нормалното , но за съжаление се приема ненормално по тоя начин и с такава омраза разделяне на хората няма как да се развива държавата времее вече да преодолеем тези елементарни работи и да бъдем европейци , но не само на думи ... !

154

ДДДД

преди 8 години

И кой от вас предатели ще агитира на турски Делян Пеевски, Чобанов, Орешарски, Цонев, Косатдинов, пияният Доган и т.н. Та чак сега ли се сетихте, къде бяхте до сега---аааа да, явно защотот ги има ДОСТ. сигурно и за религията ще запеете друга песен?!!!

153

НЕ!

преди 8 години

ТУК Е БЪЛГАРИЯ И ЕДИНСТВЕНИЯТ ОФИЦИАЛЕН ЕЗИК Е БЪЛГАРСКИЯТ!

152

е

преди 8 години

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

151

Анонимен

преди 8 години

Щом трябва бурка , ще се носи. Като се фръцкат мадамите с вирнати ц.ц. , някой нещо казва ли ?

150

ss

преди 8 години

проблема е бил още след Ньойския договор Турците изселват всички българи от беломорска тракия земята около одрин и ги пращат в земите на днешна българия и си приключват този проблем днес да няма такива българи там да претендират за партии за език и тем подобни само че българия не изселва всички турци към турция тогава и днес вече имат претенции там е грешката може би умишленна от страна на турция.....за да може сега да има претенции по всякъкъв начин

149

буря

преди 8 години

мазен лицемер

148

Родна реч

преди 8 години

За повече от 600 години откакто е по тези земи тази нация (турската! неможа да научи да говори нормално български език. Заслушайте се в говора на представителите от ДПС в Народното Събрание.

147

Solar Power

преди 8 години

До АнонименПоредната игра на американците. Целта е НЕ обединена и силна Европа. За наша жалости българи и турци се вържат.Всичко е бизнес и американците и руснаците го правят най добре. Докато вие си споритекой кой е ... те ще правят кинти и ще насъскват хората едни срещу други.

146

Solar Power

преди 8 години

До АнонименНе защото носенето на бурки от жените в 95% от случаите не е по собствено желание.Не разбрахте ли,че религията е отживелица.На човечеството му остават съвсем малко дни след което ще бъдесменено от роботи. Пък вии си носете бурките.....

145

Анонимен

преди 8 години

Пак хитруват тия турци. ДПС е като както се казва: Да пуснеш лисица в кошарата. В България ДПС - то е като рак в държавата, яде я отвътре.

144

Анонимен

преди 8 години

Като си тръгнал да гониш от бг я си приберете всички роми и др бгта от европа в бгто за да си живеете задружно

143

Анонимен

преди 8 години

Европа и след хиляда години нема да ги стигнете но тъй като стр послушковци ще преимете не ами даже ще се извините че сте закъснели

142

Анонимен

преди 8 години

Ко знайте вий бе маймуни не уважавате себе си камп ли другите. Затова ввропейците предпочитат тея с бурките вместо исзточноевропейскиъе комунистически отпадъци затова ви имат за *** ъам затова ще робувате и на руснаците и на европейците ха честит ви евросъюз. *** такива когато жг турците тръгнаха да бачкат по европа вий си седяхте у бг то и бачкахте във фалиращи заводи и винсе плащаше от бюджета

141

Анонимен

преди 8 години

S BURKA MOGE ,NO SAMO MARTVA I TO KOGATO IA POGREBVAT DVA METRA POD ZEMIATA.

140

opps

преди 8 години

Тук е БЪЛГАРИЯ!!!! На който не му понася - ДА СЕ ИЗНАСЯ!!! Турски - в турцията...

139

Анонимен

преди 8 години

V EVROPA E ZABRANENO NOSENETO NA BURKI-RAZRESHENO E SAMO NA TEZI KOITO SA NASIRAT I NAPIKAVAT.V EVROPA NIAMA MIASTO ZA TAZI PAPLAC.

138

Анонимен

преди 8 години

В европа има работещи жени с бурки в аптеки болници банки телевизия училища, държавни служители и тн не трябва да е законно нещо за да си свободен. Ако бг наистина са европейци и в бг ще има с бурки навсякъде но за съжаление в бг като чуят турско име навсякъде правят физиономии или си имат едно наум. Защо??? По малко хора ли са от другите???