73

Анонимен

преди 8 години

Отиде си другарят Соколов , дано скоро го последва цялата СДСарска *** , начело с Костов , който сега за награда от работодателите му , работи в Сороския Нов Български Университет.

72

Анонимен

преди 8 години

Предвид огромните му заслуги сега сигурно е в рая, който за него изглежда като тайния архив на ДС. И той седи на кожен стол, пие чай от порцеланова чаша с вдигнато кутре и кара едни малки котаранчовци да му носят досието я на този, я на онзи.

71

пенсионер

преди 8 години

Лека да му е пръста...уважаван,достоен и добър човек.

70

k

преди 8 години

a сега останалата крадлива *** от парламента да отидат и да надзърнат на тоя в дупката и да видят дали е взел нещо (от многото откраднато) с него

69

2

преди 8 години

Сега Рогатия вече Пече Данчо Соколов върху откраднатите от българите банкноти, мушка го с вила, заради разсипаното земеделие и го полива с врящо мляко заради погубеното ни животновъдство, вари го в стопен ***, заради погубената ни тежка индустрия.Скоро-и другите му авери от крадливите демократурници да му правят компания в Пъкъла!

68

Анонимен

преди 8 години

До 82а бе лаик, пенсиите бяха 3-4 долара по времето на Виденов...

67

вв

преди 8 години

До 84"паметливия" я кажи кое правителство се пребори с мутрите и рекета, или не помниш до толкова.

66

Анонимен

преди 8 години

На времето неповторимия Жорж Ганчев го бъзикаше,че си лакирал ноктите и бил.............еди къв си!А Соколов му отвръщал: Не е вярно,лакирам си само кутрето !

65

Анонимен

преди 8 години

Евичка сега плаче.На нея и беше писнало от изневерите на Добри Лазаров със студентки и си хвана този с обратната резба. Трябва да му се издигне паметник, като на Лучников, в цял ръст. То в София нямаме паметник на Ботев, ама на Лучников имаме. Щото и този и Лучников са олицетворение на евроатлантическите ценности, а Ботев - не.

64

пипи

преди 8 години

За умре... те или..... За този НИЩО.

63

Karpuzan

преди 8 години

Нерде Трифон Иванов, нерде Соколов - единия лъв - другия плъх!

62

Анонимен

преди 8 години

Точно докато Соколов беше министър на Вътрешните работи се сформираха мутренските бригади. Помагаше му о.з. генерал Любен Гоцев. Не сме толкова късопаметни. Ще прескоча факта, че е хомосексуалист, защото това е личен избор и няма отношение в случая. Но за съжаление и политиката, която водеше като министър беше хомосексуална, така да се каже.

61

Реалист

преди 8 години

Дано всички политици демократи управлявали България да гушнат букета.

60

Демократ

преди 8 години

Не го познавам лично. Сещам се обаче, че след управлението на"честният Жан", парламентът под негово председателство си купи чисто нови коли за стотици хиляди. Пенсията беше няколко долара и т.н. По повод покупката на колите във "Всяка неделя", той най-нагло каза" не сме достатъчно богати за да си купуваме евтини коли"...... Е не мога да жаля за него....

59

Анонимен

преди 8 години

А други се зарадваха. Тези дето му помнят бакиите.

58

българин

преди 8 години

Хора не се палете излишно.Първо всичките ни политици произлизат от БКП.Второ нито един не е направил нищо добро за България.Всички до един са работели и продължават да работят против страната ни.

57

очевидеца

преди 8 години

Аз говоря за 1980-та година.Тогава да отидеш в ГФР,САЩ,или в друга западна държава не беше възможно ако си българин.Е,югославяните можеха.Пътуваха и работеха където си поискат.Вечер като си пуснеше човек радиото те имаха предавания в които изпращаха поздрави на близките си от цял свят.Те тогава живееха щастливо и охолно за разлика от нас.Затова и плачеха за Тито!

56

Анонимен

преди 8 години

Когато чете човек писанията на тези *** по-долу, си спомням думите на Пенчо Славейков - "Не народ, а ***"!

55

БРЕЙ

преди 8 години

НЕ МИСЛЯ , ЧЕ ЗАСЛУЖАВА УВАЖЕНИЕ !

54

Анонимен

преди 8 години

Или добро или нищо. НИЩО.