44

какви туристи

преди 8 години

какви 5 лева. Африканци ше са ви туристи. Няма туристи тази година в европа. има нашественици

43

Черно Мутре

преди 8 години

Руснака дето е на север на студено, може да му се вижда ок, въпреки , че и това ме съмнява може и да става, ама аз на Черно Мутре не стъпвам докато имам алтернатива....

42

Абе

преди 8 години

Нещо не ми се верва това да е верно

41

Балкантурист

преди 8 години

Искренно се надявам колкото може по-вече българи да почиват в Гърция, така ще изгонят качествените туристи от там и ще подпомогнат нашия туризъм, а и ще се работи много по приятно и доходите в бранша ще се повишат.

40

Анонимен

преди 8 години

Да се чуди и мае човек, какво им е на румънците, руснаците и германците, че предпочитат нашата клоака наречена българско черноморие.

39

Анонимен

преди 8 години

До туристВодата е студена през май и края на септември, явно си ходил извън сезона. В Албена бил ли си?

38

Анонимен

преди 8 години

Аз си харесвам БГ хотелите. Във Банксо във Велинград, по черноморието. То ако се заглеждаш и търсиш косури и четеш форумте, всичко е лошо. ЕС се разпада, света загива, храната лоша... а аз на чист БГ им казвам funk off!

37

Влад Дракулесков

преди 8 години

Румъния трябва да развива политически туризъм за съседи:Посещават политици и бизнесмени Букурещ и са в Европа-чисто и красиво.Гледат пред двореца на Чаушеско стотина Дачии-с това се вози Парламента и правителството.Отиват в затвора и там цяло правителство и бая магистрати.След скорошни промени в климата и преразпределение на туристическата баница у нас,имат голям шанс за растеж.А при нас скоро ще се напука глазурата на магистралите и оттам ще цъфне мукава.Купувайте балони за транспорт (:=!

36

до 44

преди 8 години

Браво, че изплю камачето най-накрая.Ето това ви е проблема на българския обслужващ персонал - вие просто мразите богатите клиенти, те не са ви виновни, че сте бедни.Докато в Гърция, клиентът не на почит - гърците правят всичко за да остане доволен.А вие в БГ хотелите си чудите как да пребъркате дрехите на клиентите, докато почиствате в стаите.Почивал съм в над 15 старни по света и единствено на Албена ми откраднаха златния пръстен от мивката в банята.

35

Анонимен

преди 8 години

До Българин"Вече всичко е в бетон, и отвсякъде се чува чалга."Навсякъде се чува чалга и неистовия вой на муфтията от минарето на джамията.

34

до 41

преди 8 години

До Анонименвсичко хубаво -САМО че няма нужда да си насочваш омразата към персонала -хора които работят докато ти почиваш и искаш да ти лижат подметките -няма да посмееш това да го кажеш в лицето на някоя мутра:) -защото бай *** големи приказки вади ама само в малка компания /ако беше толкова смел -ти иподобните ти -нямаше да има мутри и мутротуризъм ,ама нейсе -кефисе в Гърция /където също работят доста българи.От българския клиент -с всичките претенции и злоба по голямо *** няма...

33

Патил

преди 8 години

Наще да блокират границите лятото. Та никои да не ходи в Гърция. Така Румънците Ще идват тука и ще изместим Гърците като посещения от Румъния. Пък и българите да ходят или на нащо море или по Хърватска, Испания, а не при тия нещастници Мамалигарите. Ама нали е модерно сега да кажеш че си ходил до Гърция, и си си готвил 5 дена. А обслужването им е същото, англииския им е труден и бичи няква гръцка чалга. Ай сиктир....

32

Анонимен

преди 8 години

до сервитьорките, камериерките и другия обслужващ персонал на мутролигархиятаДругари, не се хабете - ние нормалните хора от Южна България пак ще почиваме в Гърция.И то не за друго, а защото :1.По-близо ни е2.Несравнимо по-хубаво е3.На същите пари ни еПоздрави и не се хабете, никого няма да излъжете.

31

Анонимен

преди 8 години

Бизенс инвестициите за Румъния, туристите за България.

30

до троловете

преди 8 години

Всъщност не са ***, а сервитьори и прости-тутки, които работят лятото по Бетономорието, а зимата стоят пред ком-па да го рекламират и защитават

29

Анонимен

преди 8 години

80% от румънците ходят в Гърция, от югозападна България 90% също ходят в Гърция! Някакси на ***-мо-рие-то не ми се ходи да ла-пам немски и английски фе-калий

28

Анонимен

преди 8 години

Май и тук има платени от Цеко, Златев, Цветелина, Черепа и другите приятели на Борисов, ***... За по левче на пост може би, нека кажат каква е тарифата, защото ги гледам, че са активни.

27

турист

преди 8 години

До До 28Да, студено море, водорасли,щипалки и вездесъщите "кафяви акули". Място на плажа по-скъпо от хотелска стая. Темерути, които те мразят защото си дръзнал да им пребиваваш в чифлика, но трябва да те отръскат като брашнян чувал.Там където е минал "Балкантурист" 100 г. трева не никне !

26

с

преди 8 години

Морските ни курорти са кретенически бетонни джунгли пълни с всевъзможни пияни и надрусани *** от цяла Европа и Русия. Самото море вече прилича на септична яма, а сега допълнително ще го натровят заради газ. По планините сечем дървета като за последно и строим кретенически лифтове, за могат "туристите" да се "качат" на планината и там да си хвърлят опаковките от семки. Въобще предлагаме добри условия последните двайсетина години.

25

Анонимен

преди 8 години

Каквото и да пишете, колкото и да ви плащат олигарсите от хотелиерската мафия, Гърция си е Гърция. И дума не може да става за сравнение с бетонирания вмирисан ***.Там душата ти се чувства свободна и сърцето ти пее. Всеки, който е ходил поне веднъж знае, че е така, дори и троловете които пишат тук за жълти стотинки.