23

Анонимен

преди 8 години

"Експертите проучват по какъв начин може да се приложи (безплатното паркиране), за да не се злоупотреби", каза тя.---Егати, щом тия и при безплатно паркиране могат да злоупотребяват ...А самото изказване на Фъ. навежда на мисълта, че при всяко нововъведение, в общината съществува ПРЕЗУМПЦИЯТА ЗА ЗЛОУПОТРЕБА.

22

Анонимен

преди 8 години

Nikoi nama da ja isbere a i Kmet Avanta ima ham Hum imoti s i njakoi milion4e na dezata ne na Men kmetizata Margarita Popova kasa as Namam v *** pari dezata mi imat jasna e dalaverata Gote Nama 17 Millionäre Hotel Ama 27 g mu sin ima. Hour samo e Pomognal Kato dr baschti Normalno e dezata da sa Bugatti na milionerite a te bednite Mili Raditeli Bob i kompot jadat samo sa dezata da ima

21

Анонимен

преди 8 години

То да си кмет в София е 100пъти по добре отколкото да си президент на тая смотана държава

20

тя

преди 8 години

" Гроздето , високо , кисело е " , не го искам!

19

елена

преди 8 години

А има ли мераци да смени плочките и да ремонтира улиците в баш центъра ул.Стефан Караджа,Гурко,Аксаков и още много тотално разбити тротоари,а?!?!?!

18

Фънди

преди 8 години

Пръц оф упуснах се

17

Анонимен

преди 8 години

Нямам намерение да се кандидатирам за Президент .КАКВА ПРЕКРАСНА СТАРТОВА ПОЗИЦИЯ .

16

Идиотка

преди 8 години

Не наяла се....стара ***......

15

Анонимем

преди 8 години

Г - жа Фандъкова - Президент . Защо НЕ . Притеснява ме само да не постъли като Библейската *** . Вместо ябълката на вечността да изяде ябълката на многознайниците .Лошо нещо е грешният избор . Пък и онзи зализан американски кандидат - президент . да не се домъкне в София . Само него не гощавали още .

14

тръъъъъъъъътт

преди 8 години

Е що така бе, мадам Фънди? В теб ми беше надеждата! Сега к,во ше праим?

13

Анонимен

преди 8 години

Ами добре, че няма, защото не става, един послушко ни беше достатъчен, време е за някой достоен човек със собствени позиции!

12

Анонимен

преди 8 години

До турчин И аз искам Ахмед Доган да стане Президент . Турците да станат българи , а българите турци . Няма проблем аркадаш , за една година ще ви вкараме в ЕС . Щото вие без нас има да драпате .

11

Драган

преди 8 години

Цялата върхушка на обучение в лагер на Ким Чен Ун !

10

Българин

преди 8 години

Защо ни занимавате с тази ***? Даскалицата по руски - кмет на столицата. Къде другаде това е възможно? А сега и президент. Боже, Боже!

9

Анонимен

преди 8 години

Не ная какви мераци има послушницата и какви няма, но не е лошо след сдаването на властта от кохортата ГЕРБ да я съдят, заедно с ортака й в кражбите Диков за дълготрайните щети, които нанесоха на София и милионите кражби, източени от некачествените ремонти. Най-пресният пример е кръговото на Руски паметник с блатистия трамвай и препълващите се шахти при всеки дъжд. Да не говорим за безумната организация на движението около него.

8

бай Петко

преди 8 години

-По примера на Вожда... там няма далавера !

7

Анонимен

преди 8 години

Какви мераци да има? Че тя е най-рекламираната телефонна секретарка в последните години. Ясно е, че ще прави това, което и нареди вожда-учител

6

Анонимен

преди 8 години

До турчинАми момента е удобен , Турция ще стане по-малка от България а Ердоган вече е пътник! Да ходи па да се пробва!

5

турчин

преди 8 години

искам Доган да бъде президент

4

експертно становище

преди 8 години

Фандудукова още получава дивиденти за дето си затрая като беше директорка ,че в спорното игрище на 73-ти училище се застроиха няколко сгради на топмафиотите приближени на Баце и Мафиянски!