85

до 112

преди 8 години

Туй е бял кахьр. Ти се моли бьлгарите в чужбина да не спрат да изпращат пари, че икономиката ще рухне за 6 месеца. А може би това е решението да се вземем в рьце и да започнем да мислим по далновидно

84

Анонимен

преди 8 години

Поне 3 000 000 роми се пишат по Документи или като българи или като турци та сметнете сами колко е Държавата

83

българин

преди 8 години

На 108 Дреме им на европейскету ти партньори. Досега не виждаш ли двойните им стандарти и си помисли какво означава.

82

Анонимен

преди 8 години

Ако видите какъв разкошен залив е затрит заради нефтеното пристанище, хич няма да ги обичате братушките и по-специално българските им ***, които им го подариха.

81

Анонимен

преди 8 години

Турците са карезчии и това се очакваше. Само дето трябваше да го направят интелигентно, а тетук имат огромен дефицит.

80

Анонимен

преди 8 години

До Станой от АхелойОй, ой, ой, Станой от Ахелой! Такъв тыпак трудно се намира. А, чимозлията? Бяхте най-бедното село в Бургашко, оттам и белтъчния дефицит, и недорозвитите мозъчета. Сега забогатяхте, ***.хте хубавия бряг, ама не поумняхте. Какви братушки те патиха този път?До leleleleНа теб бих ти набил два толкова бързи, че да ти се кръстосат цифките! Турция ми пази въздушното пространство от кого? От Вануату?

79

анонимен

преди 8 години

До Станой от АхелойСамо с това последното не съм съгласен.

78

топка лой от Станой

преди 8 години

Те му казват, че консула е агент и развива радикален ислям то си говори пак за братушки и тинтири минтири. Извода е печален промивката на мозъчета е тотална.

77

Анонимен

преди 8 години

Молете се само дипломата да е. Само да не си изтегли бизнеса от БГ

76

Да ,бе....ха,ха,хааа

преди 8 години

Турция , била в ...."нокаут"...ха,ха,хаааааааааа.....ШЕ ВИДИТЕ И ВИЕ В КЪВ... "АУТ"........ШЕ СЕ НАБУТАТЕ , КАТО СЕ ЗАТОПЛИ ВРЕМЕТО...!НАЛИ И МАКЕДОНИЯ СИ ЗАТВОРИ ГРАНИЦАТА С ГЪРЦИЯ......??!ХАЙДЕ ПОЗНАЙ ОТ 3-ПЪТИ ...ОТ КЪДЕ ШЕ МИНЕ НОВОТО ТРАСЕ НА БЕЖАНЦИТЕ...!!!!!

75

Румбо

преди 8 години

Ако не искаме Русия пак да ни спасява от Турция(което ще е необходимо,но и доста неприятно в някои отношения),то трябва задължително да запознаем европейските си партньори с действията на Турция у нас!Сигурен съм,че службите разполагат с достатъчно материали.Ако от ЕС останат безучастни,то и нашият избор ще е доста ограничен-Русия или Турция.Което определено не е добре..Впрочем,на плахите запитвания какви гаранции ще ни даде НАТО и ЕС срещу Турция,винаги сме получавали уклончиви отговориЕдва ли

74

бай Некой си

преди 8 години

Споко колеги........Турците са в Нок Аут........ И не заради руснаците които потъват в сирийското Блато. Проблемът на България е. че руснаците ни считат за тяхна "република", или "територия" Но тук ГЕРБ да отговаря...(третата колона на БКП- КПСС)

73

Анонимен

преди 8 години

Отваряй границите към Гърция и България Ага -два милиона ще ги поемем с гърците !

72

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

Сега Турция , като почне да ви праща бежанци .......ШЕ ВИДИТЕ ЩО Е ТО--"осмонизъм"!!АЙДЕ , СТРЕЛЯЙТЕ ПО ТЯХ ...АКО ВИ СТИСКА!!!!ТОВА , КОЕТО САМ СИ НАПРАВИШ----И НАЙ-ЛОШИЯ ТИ ВРАГ , НЕ МОЖЕ ДА ГО СТОРИ...!!!!!*** , УМРЕ ДА СЕ НАПРАВИ НА ..."велик"-------АМА , ВИНАГИ СЕ *** ГЕНЕРАЛНО....!

71

СТОП на войната!!!

преди 8 години

След затварянето на границата от страна на Македония,в този момент в Гърция има над 12 хиляди "бежанци", така каза гръцкият министър Музалас. Турция продължава да изпраща кервани с "бежанци". Само за 2 дни в Пирея са пристигнали 7300 "бежанци". Положението за почва да става трагично, а на границата Македония-Гърция в този момент вали дъжд и там са около 5 хиляди...СТОП на войната!!! СТОП на войната!!! СТОП на войната!!! Проклети да сте всички, които убивате невинни...

70

Анонимен

преди 8 години

Турция нещо много се е надъхала и се мисли за велика...Представител на Турция към военния комитет на НАТО казал по време на тристранната среща м/у Гърция,Германия и Турция,че споразумението,което са съгласували политич.р-во на Турция за "бежанския"проблем и участието на НАТО в него било "чекидж..работа".Т-я се опитва да поставя различни възражения и да върне обратно на масата за преговори т.нар.сиви зони.На границата Македония-Гърция е ужас,а в Гърция хаос от "бежанци"...Само днес-спасени 1500

69

Е...стига ,де..

преди 8 години

....КАКВОТО ТЪРСИХТЕ ...СИ ГО НАМЕРИХТЕ!!Какво очаквате сега ......от Москва да ви ръкопляскат ли..??!ДРЕМЕ ИМ НА РУСНАЦИТЕ ЗА ИБРИЦИ , КАТО ВАС...!

68

Румбо

преди 8 години

Вижте сега!Не е нужно да мразим Турция и турците-това е ирационално!Трябва просто да направим всичко възможно да се предпазим от тях!Това е рационалния подход!Работя с турци и мога да ви кажа,че са почтени и лоялни до момента в който получат сигнал как да се държат по даден въпрос!Тогава всички изведнъж добиват едно и също мнение и поведение!Това е организация,която е непонятна за европееца християнин/атеист.Или фанатизъм в действие.Така че не трябва да си заравяме главите в пясъка а да действа

67

Анонимен

преди 8 години

Направо си сваляме гащите и чакаме!

66

Анонимен

преди 8 години

Само война още не ни е докарал този *** Боко Тиквата! Ама няма да се учудя! По-точно доколкото го познавам ще продаде България и ще избяга!