27

Кон

преди 8 години

Неграмотният споменат по-горе депутат не знае, че за живота си пълнолетният човек отговаря сам, няма нужда някой да се грижи за него допълнително, при условие че не застрашава други хора. На запустели писти, които са много на територията България, спокойно могат да се правят гонки, само не трябва да им се пречи. За какви уведомления става дума? А вече, че участниците могат да се избият - да, уви, поемат си такъв риск. И съответно работа за полицията и прокуратурата. Но нали затова съществуват.

26

бежанец с нагон

преди 8 години

Абе друго са си сауди дрифтовете , очаквайте скоро и у нас с чалга акомпанимент!

25

толерантен

преди 8 години

Да се организират легални гонки иначе Лудата глава не знае спирка!

24

Анонимен

преди 8 години

Само с глоби не става. Крайно време е да се въведе обществено-олезен труд.

23

Анонимен

преди 8 години

Безплатен обяд няма. Който иска гнкида плати за очуждаване на земята, за построяване на писта и шоср до нея, за дежурство на полицията и бърза помощ. Да плати спрциална застраховка гонка и готово

22

Мирослав

преди 8 години

И кой пък от всички тук е ходил на писта е Европа? Кой е участвал в организацията на подобно нещо? Спокойно, мед екип и пожарната няма да ги плащате вие, а хората които си плащат да карат! Аз съм ЗА такива места, просто трябва да се направи като хората! Да се самоиздържа от такса да караме и от входа на зяпачите. Не е нужно всеки ден да има гонки, събота и неделя е дотатъчно! И промяна на закона - дърпаш ли се на улицата, книжката и солена глоба! Да се научат малките пикльояци, че кефа цена няма

21

Анонимен

преди 8 години

и сам от перник и имам голфизправям го на две гуми и дигам 220

20

Анонимен

преди 8 години

Няма такъв филм като Места за гонки в Европа. В Европа има писти, на които се провеждат състезания с лицензирани автомобили, а не се избиват някакви 18-годишни пикльовци с тунинговани 20-годишни Голфове.

19

Tr

преди 8 години

Трябва да има осигурена полиция, пожарна,мед.екипи - също така поп и представители на няколо погребални агенции

18

анонимна.

преди 8 години

Толкова ли им е излишен адреналина, че се чудят как да го изразходват?!Ще има и такива моменти за това се пазете.Не се харчете на празно.Живота е кратък- само един миг

17

ШОФ

преди 8 години

ПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ПРИ ГОНКИТЕ В СОФИЯ Б.Б. НАСОЧИ "СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ " КЪМ ПУСТЕЕЩИ ЛЕТИЩА Е И ?

16

Шоп

преди 8 години

Каква регламентирана гонка може да се направи с автомобил, който не е лицензиран за "гонки"? Всички самозвани пилоти с трицифрени глоби и книжките на трупчета!

15

Анонимен

преди 8 години

В нормалните държави няма места за гонки,а писти изградени по стандарти,на които за да караш си плащаш.При това спазвайки всички мерки за сигурност.Това трябва да се направи,не да ми търсят места за гонки!

14

Анонимен

преди 8 години

В коментар 1 е казано всичко! Ако няма такси за пистите на "любителите"-убийци, трябва да има солени глоби и затвор, а не отнемане на книжката!Останалото са празни приказки

13

Анонимен

преди 8 години

Т.е. да могат да се избиват контролирано? Че и в присъствието на екипи от лекари, пожарна и полиция? И кой ще плаща за това?=====Те самите и техните родители.

12

Твърдо ЗА

преди 8 години

Има толкова много военни летища, които са изоставени в момента.Да ги правят за такива писти - участниците се подписват и носят сами отговорност вслучай на нещастие. Както е с боксьорите - те си носят отговорност за живота на ринга.И задължително криминализиране на гонките по пътищата - отнемане на книжките поне за15 години и между 2-5 години ефективни присъди за опит за у б и й с т в о на останалите участници на пътя.

11

Анонимен

преди 8 години

"Трябва да се изработят правила, при които любителите на адреналина да могат контролирано да упражняват хобито си"===Т.е. да могат да се избиват контролирано? Че и в присъствието на екипи от лекари, пожарна и полиция? И кой ще плаща за това?

10

ха-ха писти

преди 8 години

Какви любители на високите скорости в по-голямата си част това са пикл.овци които на гърба на мама и тате карат стари трошки и се надбягват по между си за някой лев ,но пък искат да бъдат забелязани ,че са велики и за това в огромната си част предпочитат улиците.

9

Анонимен

преди 8 години

Това не са любители на адреналин, а тотално изтрещели хора. Младото население тотално изтрещява от липса на преспектива и реализация. И в белите държави хората са любители на адреналин, но не се трепят по гонки, излагайки живота и на околните в опасните, а намират цивилизовани начини да отпушат напрежението! Само бой, тояга и глоби за гонкаджиите - убийци!

8

niki

преди 8 години

До 3:Навсякъде по Европа има регламентирани места, където се организират такива състезания. Примерно в Гърция, пистата Серес е собтвеност на общината и тя се занимава с организацията. Стига сте дрънкали глупости, по-дорбе е да има места, където регламентирано да се провеждат тези неща, отколкото само да търсим виновен и нищо да не се прави.