Нищо не е въкръсвало и никакво месо не е твърде сурово. Това е китайски деликатес. Готвят рибата като я поддържат жива. Главата е жива, тялото е сготвено. Извратено е, но си е традиция в Китай.
Заслужавате някой от ИДИЛ да ви сложи в тепсия, да ви нареже и овкуси крачетата и да ви сипва уиски в гърлото. Да видим как ще се чувствате тогава
В интернет е пълно с подобни сготвени но дишащи риби. Увиват им главите и хрилете с мокър *** и готвят останалата част. И на филма се вижда, че главата си е сурова. На изток това се води деликатес.
Какво оживяване? В азиатската кухня е характерно да се яде жива и сурова или полу-сурова риба.Тази ми прилича на жива и съвсем леко обработена и овкусена.Простотията и незнанието раздат безумия.
Риба в чиния възкръсна след чашка алкохол