28

Анонимен

преди 8 години

Тия мучачоси са доста добре запознати с движенията на инкасо автомобилите,без вътрешна информация едва ли е могло да стане.За въоражението им няма да говорим-или полицай,или военни...*** едва ли аз ще давам акъл на разследващите органи.Ясно,че няма да ги хванат.

27

Анонимен

преди 8 години

Сигурно няма да ви изненада, ако ви кажа, че бандитите са настоящи или бивши полицаи, нали?

26

Анонимен

преди 8 години

Дрисльовци....

25

Запознат

преди 8 години

Сега ожранителната фирма ще възстанови парите, нали са нейна отговорност.Такива специални товари могат и да бъдат пре-застраховани в Лойдс (срещу 5-7% от сумата на превоза).Лойдс ще се набута, но така ще плати по-малко данъци, защото това ще е разход за нея, така или иначе колко обири стават по света всяка седмица.Така че, не оплаквайте никого, това е бизнес.Същота схема важи и за картини за 50-100 $ милиона

24

Анонимен

преди 8 години

Филма "Жега" на живо! Ако няма намесена жена, ще ги хванат за хоботите! Питайте Ал Пачино.

23

Либертоносец от НПО

преди 8 години

Иска се много кураж да пазиш чужди пари ако се пуца с Калашник.

22

Стоян

преди 8 години

Като на кино е станало,явно са гледали много филми.А и какво чудно, само в Америка ли ще стават обири.

21

Анонимен

преди 8 години

18 секунди е уникално време дори и това да са спецчасти ,говори че са запознати с условията и психологическия профил на персонала(охраната). Подобно проучване не става за ден два трябва сериозна подготовка а тази подготовка струва пари. Не мисля че говорим за някакви бедни бъргарчета които няма как да свържат двата края , а за хора които могат да си позволят инвестицията да финансират подобно начинание.

20

Анонимен

преди 8 години

Тоя Ботю по-добре да се не беше обаждал.Нито са нагли, нито са брутални - жертви няма, а самочуствието им съответства на нивото.Професионалисти.Професионалистите от другата страна ги видяхме в Лясковец, един Петко ги громи като Жуков румънската армия.

19

Анонимен

преди 8 години

ОБИРА Е ВЪТРЕШНА РАБОТА. КОЙ ОБИКНОВЕН ЧОВЕК ЩЕ НАМЕРИ АВТОМАТ КАЛАШНШКОВ И ЩЕ ТРЪГНЕ НА ПОСОКИ ДА ТЪРСИ ИНКАСО АВТОМОБИЛ? ПЪРВО ТРЯБВА ДА СИ ИНФОРМИРАН В КОЙ ИНКАСО АВТОМОБИЛ ИМА МНОГО МАНГИЗИ И ВТОРО ТРЯБВА ДА СЕ ПОЗНАВАШ С ОХРАНИТЕЛИТЕ ЗА ДА НЕ ИЗВАДЯТ ОРЪЖИЕ И ДА НАПРАВИТЕ КАСАПНИЦА. ТАКА ЧЕ ТЕЗИ ДА ГИ РАЗПРАВЯТ НА БАБА МИ. МАНГИЗИТЕ ЩЕ СИ ГИДЕЛНАТ ОХРАНИТЕЛИТЕ И УЖ ОБИРЖИИТЕ.

18

Анонимен

преди 8 години

Тези охранители са засичали времето на обира

17

Анонимен

преди 8 години

Браво, професионална работа. Дано да са избягали извън страната вече и никога да не ги намерят.

16

Как ли?

преди 8 години

Без страх от последствия, те така

15

СМЯХ

преди 8 години

Тези "охранители" са си направо за смях

14

Анонимен

преди 8 години

Щом се ограбват грабителите сме тръгнали по правилния път най-после

13

georgy

преди 8 години

Tova sa darjavnite poruchki na velikiq voivoda boko

12

малко инфо

преди 8 години

Само да ви кажа, че подобна организация и начин на провеждане на операция могат да направят само бивши военни, спецчасти, или вътрешни хора-охранители. Кварталните бандитчета са прекалено ***, страхливи и зле организирани, за да организират такава операция по часовник.

11

Анонимен

преди 8 години

Какви са тези охрранители-аматьори? Всичките пенсионери. Тръгнал сам да носи 400 хилки, това е някакъв майтап.

10

Анонимен

преди 8 години

Колата е зарязана в Полигона не в Младост

9

Наблюдаващ

преди 8 години

Подготвили са се добре момчетата,не са като наще милиционери туфлеци!демотивирани и само чакащи заплатата да си платят кредитите на края на месеца!!!А от рушветите да си купят банички и цигари!!! Браво на обирджиити да си ги харчат със здраве!!!нема такава държава с толкова побъркано население!!!!