5, не знам на кое казват истински шоколад, но над 70-75 процента е нещото, на което можеш да кажеш шоколад, а не смесица от квото там им е дошло на ум. Ако си пробвал над 90 процента, то и да искаш повече от парченце трудно би изял. Това е все едно да дъвчеш в устата си току що смляно кафе. Иначе съм съгласна с теб.
do 6Коняка е по-сладникав от уискито. Аз не обичам чак толкова сладко като комбинация. Въпрос на вкус.
До АТАКИСТ:Хубав френски коняк ( Hennessy, Courvoisier) и битер шоколад е още по-върховна вкусова комбинация...
Да , НО става въпрос за истинския черен шоколад (минимум 90% какао) , а не популярните *** които са пълни с всякакви изкуствени неща и некачествена захар , съдържащи какао под 30% . За съжаление на повечето хора им трябва да прочетат само заглавието и се хващат моментално на въдицата.
Хапнете и вие малко шоколад и стига сте правили грешки и ние грешим ,но това не е професия за повечето от нас и до някъде е простимо ,но за журналисти не мога да се съглася.
Парченце шоколад за здраве, красота... и удоволствие