67

Браян

преди 8 години

До 81Ей тоя манталитет на *** на жените има много общо с това защо европейските народи намаляват. Какво значи да си знаят цената?Те стоки ли са или се продават за пари? И защо трябва да търси непременно богат мъж?Защо не мъж с добро отношение към нея? Всички ли станаха прости тутки? И защо искаш да го манипулира и да му влиза под кожата, манталитета на жени като теб ме отвращава толкова е отчаян, примирен със злото и пътищата на този свят, циничен, егоистичен, неморален и т.н. че ме отблъсква

66

Анонимен

преди 8 години

Това не е добрият въглищар Петер Мунк.

65

Berlin

преди 8 години

Tazi statiq e ot 2015

64

Горан

преди 8 години

Явно и нашето правораздаване е по германския модел, щом тоя за двойно убийство ще лежи 14 години... А, може и предсрочно да го пуснат, за добро поведение!

63

Анонимен

преди 8 години

Само ще кажа, че красивите момичета траябва да си знаят цената и да не се занимават с такива грозници като тоя.Къде е била майка и? Не и ли е казала? Мила , толкова си красива, че заслужаваш някой богат мъж с бъдеще. Но за целта трябва да учиш бизнес, финанси, инженерство, медицина или неща подобно, за да му влезеш под кожата на богаташа и да си правиш с нега каквото си искаш. А, тя милата с тази ***, на който му се живеело. Живей си сега в затвора 15 години!

62

В Германия

преди 8 години

Имена като Юрген, Ханс, Кунц и т.н. ще се срещат само в старите немски телефонни указатели. На мода излизат Ерен, Мустафа, Халил...

61

Анонимен

преди 8 години

Е ся че види свободен и щастлив живот!

60

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 64То и нашите роми ги пишат българи, ама реално не са. Има разлика от етнически германец и роден в Германия.

59

Анонимен

преди 8 години

Какво толкова предполагате и коментирате за произхода на този господин. Бърза справка в гугъл показва, че Ерен е чистокръвно мъжко име от турски произход. "Честити" ви германски граждани, г-жо Меркел!

58

Анонимен

преди 8 години

Аз принципно съм срещу смъртните присъди, но в подобни случаи трябва да са доживотни. 14 години - ще излезе максимум на 34 години. ако работи може и да ги понамалят. Такива трябва да се ползват при разработването на нови лекарства. Да ги пробват върху тях - поне с нещо да са полезни на обществото, което с данъците си им поддържа изродския живот.

57

Бай Иван

преди 8 години

Където и да го пратиш,вари го печи го миганина си е миганин!Няма нитеграция.....генна му е такъв!

56

Никой

преди 8 години

Аз съм втрештен, каква свобода бе *** .

55

Анонимен

преди 8 години

Eren е турско име.

54

Браян

преди 8 години

До 54Къде видя християнство в тази присъда??? Това си е чисто евр0гейство. Хайде виж присъдите в християнска средновековна Европа и после ми говори, че сегашното европейско законодателство е християнско. Сегашното европейско законодателство има за цел да поправи престъпника и да го интегрира пак в обществото, древните легални системи базирани на Божия закон имат за цел да изтребят злото изсред обществото - престъпника и да дадат пример с ужасяване от наказанието. Леките престъпления - бичуване.

53

Браян

преди 8 години

Съжалявам за момичето, но би трябвало да и е набито в главата да стои на поне 200 метра от близкоизточни "германски граждани". Тя обаче сигурно е била с промит мозък от толерастията, евр0гейщината и мултикулти и резултата е че е опознала наистина "религията на мира" и манталитета на етн0са от който е "любимия и".

52

Анонимен

преди 8 години

Нещо не ми прилича много на германец...

51

Анонимен

преди 8 години

Тулски, добре че пише че е германецАз го помислих за рус финландец

50

Анонимен

преди 8 години

Не бях виждал толкова рус немец те са предимно мур.гави !

49

Анонимен

преди 8 години

Ентегриран по немски образец.

48

5

преди 8 години

поправкаБежанец!!!