17

Е

преди 8 години

Че сте варвари, варвари сте, за това спор няма

16

Петко

преди 8 години

От поне 100 години гърците са възпитавани и израстват в неприязън към българите и България. Определят ни като варавари и с всякакви подобни архаични квалификации. Да, ама много от хотелчетата им и ресторантчетата получаваха добри постъпления и от българите. Жалко е всичко това, защото сме съседи.

15

don

преди 8 години

а какво прави нашият еврокомисар по въпроса.До сега не си спомням да е направила нещо за БългарияОт къде този висок рейтинг не ми е ясно.Да беше дошла да види мизерията по нашата граница да каже на своите колеги.Когато молиш за помош отговора да ше видим ще помисле ще ...А за санкций веднага са готови

14

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Според мен скоро някой ще им драсне клечката на тракторите.Те имат право да протестират, засегнатите превозвачи имат право да се защитават.

13

Анонимен

преди 8 години

Вие нали се радвахте на обедняването на гърците?Е сега какво искате? Вие сте богати те бедни! Какво са за вас 10 млн? Важното е че те са зле нали? В името на злобата ви, би трябвало да ги преглътнете, няма смисъл да си разваляте настроението, за дреболии! Пък и да ви кажа само се нервите, вас никой не ви брои, за бройка :)

12

Анонимен

преди 8 години

Смях в залата, десет години могат да те тормозят само ако го позволяваш! Отдавна трябваше да са разработени плановете за действие в такава ситуация, примерно пускане на влак, договори с турци и македонци за допълнителен извънреден транзит, пренасочване на трафик към неблокирани пунктове и т.н. Просто трябва желание и работа, а не само мрънкане и още на втората година нямаше да има блокади на нашата граница, защото би била безполезна.

11

Анонимен

преди 8 години

За празниците- блокаж от нашите превозвачи!

10

до 7

преди 8 години

Борчу, запретването на ръкави не се отнася само за народа, човече. Отнася се за всички - от до. Всеки има какво да свърши в своята си област. Надявам се сега да съм по- ясна.

9

Анонимен

преди 8 години

Като сте глупави и ходите в Гърция ще танцувате по техните правила... А на ви сега почивка там. Не разбрахте ли,че те са безнадежден случай.

8

Анонимен

преди 8 години

До БорчуКогато човек го мързи, винаги ще намери оправдание!!!Ами като произвеждаш нещо ще си го охраняваш и застраховаш!!!При това положение, като дойдат тумбите, охраната ще се заеме стях, а застрахователя ще ти плати щетите!!!Въпросът е, че пред компютъра е по лесно, пък и по някоя рубла пада!!!

7

това щом се

преди 8 години

До еделвайсповтаря означава чист политически и икономически рекет а щом боко си го премести само това означава че е част от плана ран-ът на сорос дясното мудо на Ротшилд и част от пукления план на АНТИХРИСТА ЗА JEW WORLD ORDER

6

Борчу

преди 8 години

До еделвайсЗапрятай ръкави, кой ти пречи?! Или ти си само по даването на акъл?! Като дойдат тумбите *** да ти оберат реколтата и да ти откраднат животинките ще те питам пак. Не разбрахте ли, че нямаме държава и работещи институции, които да защитят плодовете от труда на честните хора. Затова никой с нищо не иска да се захваща тук. От всяко нещо може да се печели добре, но си трябва сигурна и стабилна среда, а тук такава нямаме.

5

Анонимен

преди 8 години

И какво може да направи Българското правителство на Гръцка територия , освен да почваме война . То лесно се приказва по сайтовете и то от хора , които през живота си не са ръководили и баничарница , а сега дават акъл . Абе такива знаещи и можещи хора , а не могат да си намерят работа затова дремат по цял ден на компа .

4

Анонимен

преди 8 години

Ако печелят по 10 млн евро, да им се начисляват съответните данъци! Данъци не плащат, а милионите ги трупат нали?

3

еделвайс

преди 8 години

Когато започнаха да тормозят руснаците с измислените санкции - руснаците наблегнаха на родното производство. Сега дори са доволни. Какво ни пречи да си имаме родно производство?! Аз ли да изтъквам предимствата на плодородната ни земя, и благодатния климат за много видове дейности?! Грехота е да кръстим ръце и да хулим, вместо да запретнем ръкави. Поне на това никой не би могъл да ни попречи.

2

sf

преди 8 години

sega go li razbraxte che ot 10godini ne blokira...neli,priqteli sme s tqx a pyk sreshtu makedoncite i syrbite syzdavame napjeniq toest praveme se na otvorkovci

1

Анонимен

преди 8 години

И какво направиха българските правителсва,това да не се повтаря-НИЩО,ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!!!