17

Анонимен

преди 8 години

И пак ще излезе, че употребеното химическо оръжие е турско. И какаво ще и направят на Турция? На една от най-големите армии в НАТО? Нищо. ще го покрият.

16

Боби

преди 8 години

До Анонимен 14Ано Умни Военните не държат химически бойни вещества в концентрация по-малка от 99.9% Целия смисъл на ползване на кое да е химическо оръжие да можеш за много кратко време на колкото се може по-голяма площ да създадеш облак от отровни газове с максимална концентрация. Такова минимално отровна концентрация не се ползва като термин. Повечето модерни отрови могат в зависимост от концентрацията просто за различно време да те вкарат на 2м под земята. Толкова са отровни.

15

Анонимен

преди 8 години

OON ZASHTO NE RAZSLEDVA GLADA V BALGARIA-I GENOZIDA NA GERB SRESTU BALGARSKIAT NAROD.

14

Анонимен

преди 8 години

Чудесно заглавие !Съвсем описва реалността: ООН си смуче от пръстите обвиненията за предполагаемите....

13

e

преди 8 години

Китайското разузнаване е в основата на много световни конфликти.Изследвал съм го този момент.Фалшификатори Алфа-class.Владеят и дялови капитали буквално в голяма част от страните,както и допълнително заливат със стока,която е за изхвърляне.Вземете мерки на международно и световно равнище относно китайската инвазия.Международните пазари изнемогват,както икономически,така и стоково.

12

Анонимен

преди 8 години

Боби, какви глупости плещиш, капка, две, три.Токсичността на кое да е вещество зависи от концентрацията му в средата носител.Има голяма разлика дали веществото се вдишва или попада в организма през кожата.

11

Анонимен

преди 8 години

А на руснаците вярвате,ами нали те уж иззеха хим запасите на Асад,За какво са му били трябвали тогаеа?

10

Анонимен

преди 8 години

Кратунките тука пак не разбират.Едно е когато терористична организация използва химическо или каквото и да е оръжие за което е преследвана, съвсем друго е законната власт да използва такова оръжие срещу собствения си народ. Нали това отграничава терористите от нетерористите.

9

Боби

преди 8 години

До Анонимен 7До ВСИЧКИ ЕКСПЕРТИ АСАД имаше ВХ газове - да ви го обясня по следния начин ЕДНА КАПКА УБИВА ВСИЧКО В ЕДИН 100кв АПАРТАМЕНТ, 3(ТРИ) капки са достатъчни за да не СА ЕФЕКТИВНИ СТАНДАРТНИТЕ ВОЕННИ ЗАЩИТИ(СТАВА ДУМА ЗА ЗОНАТА НА СИРИЯ) ПРИ 5 КАПКИ СТНАДАРТНА ЗАЩИТА НЕ ДЕЙСТВА ПРИРАВНЕНО КЪМ ВСЯКА ТОЧКА НА СВЕТА -Или казано на Български С противогаз и стандартен военен химически костюм може да умрешАко АСАД беше ползвал това щеше да има ефект на НЕУТРОННА БОМБА - Всичко живо убито

8

papi

преди 8 години

НЕ НИ Е СТРАХ.просто на американците никой вече не вярва

7

Анонимен

преди 8 години

Русия, която разполага с право на вето, винаги може да блокира съответен проект.Пак Русия са ви виновни, от 2014/2015 останаха само голословни обвинения и никакви доказателства дали силите на Асад са използвали това оръжие.Сега Асад няма такива оръжия, а най-вероятният канал за снабдяване на ИДИЛ с иприт е през Турция. Ще има ли резолюция на ООД срещу Турция?Ще има ли резолюция за бонбардиране на суверенна държава?

6

papi

преди 8 години

ООН да вземе да разследва бомбите над Хирошима и Нагазаки кой ги е пуснал,това си е живо престъпление срещу човечеството.Дали не са Руснаците.Нищо чудно ако те разнищват случая

5

Анонимен

преди 8 години

За това, че някой пръднал - международен съд. За масови убийства, рязане на глави, секс с 8 годишни деца, търговия с роби всички се правят, че това не случва.

4

Анонимен

преди 8 години

Сигурно някой от "експертната" група на ООН се е изпърдял на синьо сирене с чесън и.... хоп веднага и удобно Асад е виновен и има химическо оръжие.

3

Анонимен

преди 8 години

Русия, която разполага с право на вето, винаги може да блокира опити за шменти капели от типа на"Първите три нападения са приписвани от Запада на сирийските правителствени сили".

2

еделвайс

преди 8 години

Пак някакви шменти капели. Тук може и да не минат.

1

zeus

преди 8 години

Този път няма как да обвинят Асад, понеже неговите химически оръжия бяха взети и унищожени от международен екип. По-интересно е кой е доставил БОВ на ИД, Турция, С. Арабия или ОАЕ?