10

Анонимен

преди 8 години

До На Гого съмишленик номер 9То твоето скъпо вино да не е било домашно от 10лв. Щото пък аз по 4 звездните хотели в бг където съм ходил и съм много доволен от обслужването. И от стаите и не на последно място от цените. Ти от къщи за гости, или 3 звездни полухотели какво очакваш.

9

еделвайс

преди 8 години

Няма да коментирам поведението на гърците по границата. Няма да коментирам поведението и на българите по границата с Турция. Няма да коментирам " бежанците и емигрантите", които никнат като гъби след дъжд. Оставям това на вас. НО! Само мо коментари ли ще оправят положението?!

8

На Гого съмишленик

преди 8 години

До АнонименКой е подло и отвратително същество - аз като клиент или българските измамници?! Където и да ида в България ме гледат намусено, държат се лошо с мен, обиждат ме, мамят ме, обслужването е отвратително, всячески гледат само да ми приберат парите, сервират ми развалена храна и при опит да се възмутя идва 150 кг. чорбаджия, който е готов да ме пребие. Последно в Копривщица поръчах бутилка скъпо вино и ми я донесоха отворена с налят в нея ***. Ей това е отношението към сънародници.

7

Анонимен

преди 8 години

До gogoАми като си подло и отвратитилно същество, в което няма нищо българско, а е достойнство нямаш!!!Ако си българин ще си харчиш парите в България или в Европа , но не в Малакия!!!Доката тези подли гърчуля не клекнат и не спрът с наглото си държание, ние българите трябва да ги бойкотираме!!!Пък и трябва да си платят дълговете, тези нагли същества са по-отвратителни и от комунистите!!!

6

gogo

преди 8 години

До Хан КрумЩе ме хванеш за звънците, точно там ще си похарча парите ;)

5

Хан Крум

преди 8 години

Донесете ми ципрасовия череп да си направя чаша!

4

Хан Крум

преди 8 години

Блокирай границата!!!!!! Не позволявай грък да стъпи българска територия, нито българин да си харчи парите у Гърцията!!!!

3

без очи и без зъби

преди 8 години

Око за око, зъб за зъб! Какво ще спечелите, като останете без очи и без зъби?

2

Анонимен

преди 8 години

Ясно като бял ден е, че не български шофьори са счупили стъклата на трактора! Най-вероятно самите гърци са го направили!

1

Анонимен

преди 8 години

Къде са ви доказателствата,че български шофьори са изпочупили трактора,а?Продажни журналисти,голяма отв.рат сте!