22

onz

преди 8 години

глупости на търкалета , памет -мамет. един искандер и отива на стопилка. а с300 лови ф16 от 200 километра...

21

Кири

преди 8 години

До АнонименМоже би тогава по-скоро би трябвало да се казва "петкомпонентни данни", т.е. да се влага технологичен смисъл, а не пространствен..Благодаря ти, просто търся яснота.

20

...

преди 8 години

До мнениеТова е така, но требе да си умен и да знаеш за да видиш не само ползата, но и вредата! Лесно се страхуваш от атомната бомба, но това е защото е бомба а я си представи би ли се страхувал от едно примерно да речем кремче с разни био неща дето те правят супер модел или моделка!? Така както гледам над 90% от хората тука май и душата си ше продадат за нещо такова! Работата тук е, че в момента технологийте в момента все едно дават зареден пистолет в ръцете на КРЪГЪЛ ***!

19

Кири

преди 8 години

..."метод за записване и възпроизвеждане на петизмерни данни"Може ли някой да поясни? Три "нашенски" (x, y, z) измерения, плюс "времето"-t (вероятно информацията се трансформира по някакъв начин във времето..). За "петото" измерение питам кое е или какво е.

18

мнение

преди 8 години

до 9:Колеги, какво се дръгнете!? Не осъзнавате ли, че технологиите се развиват с темпове, които ни можем да осмислим? Ето това ще доведе до колизии в обществата ни, до очаквания и разочарования. Аинщайн е бил ужасен от атомната бомба.________________Това е долу-горе така, но аз не знам и сега човек който да не се страхува от атомна бомба, въпреки че е създадена отдавна. Днешния човек свиква бързо със всичко, когато то носи някаква полза. Заедно със всичко и ума на човек се развива и евоюлира.

17

Анонимен

преди 8 години

До 7Не зная. Но с определението кух *** се съгласи, нали. Хахахаха.

16

Правец геймър

преди 8 години

Не ме кефят. Друго си е 5,25 инчова дискета с 20 килобайта памет от 1982 година!

15

Striker

преди 8 години

А руските "учени" се чудят защо да го *** танк сАрмата не тръгна на Червивия площад на Ден пАвредъй...:)

14

64673

преди 8 години

А презапис ще може ли да се прави?Май не, а ?

13

@@@@@@@@@@@@@@@@2

преди 8 години

Я, колко бързо се развива науката и до какви висоти е стигнала....Само , че хората си остават все същите егоцентрични простаци , с непреодолими копнежи и стремежи за влас, пари и секс...

12

аЗ

преди 8 години

Екип руски учени, доказали че англииски учени не съществуват!

11

да,ама

преди 8 години

но пък четенето и писането са далеч от необходимостта все още

10

Анонимен

преди 8 години

Как са изчислили, че толкова дълго може да остане информацията невредима. И защо това число е същото като сегашната възраст на Вселената? :)

9

Анонимен

преди 8 години

само си представете флашки с тази технология

8

До Дядо Праз

преди 8 години

И ние имаме постижения с които можем да са похвалим.Примерно имаме най много пол.партии на глава от населението.Тези учени които са създали стъкления диск да направят партия щом се мислят за умни.

7

Стефанов

преди 8 години

Колеги, какво се дръгнете!? Не осъзнавате ли, че технологиите се развиват с темпове, които ни можем да осмислим? Ето това ще доведе до колизии в обществата ни, до очаквания и разочарования. Аинщайн е бил ужасен от атомната бомба.

6

До 7

преди 8 години

Е как кой!?КОЙ.;)

5

Анонимен

преди 8 години

до 4 Какви 30 метра лента, бе брат. В една видео касета имаше около 400 метра лента.

4

Анонимен

преди 8 години

До едноТи знаеш ли колко "азиатски варвари" работят в този институт? И кой го финансира и защо той има пари за разработки, а *** кух?

3

Анонимен

преди 8 години

А само допреди 25 години за 3 часов филм използвахме 20-30 метра видео лента.